O mare de oameni goi şi albaştri. Scenele care au uimit un întreg oraş

oameni_goi_2.jpg

oameni goi
Au umblat complet dezbrpcați și vopsiți în albastru pe stradă
Foto captură foto/Youtube

Unele persoane fac orice de dragul artei - chiar să-i convingă pe alții să umble goi pe stradă. Fotograful american Spencer Tunick a reușit să adune oameni din toate colțurile lumii și să-i convingă să umble dezbrăcați și picatți pentru a celebra legătura unui oraș cu maera.

Sute de oameni s-au dezbrăcat și au fost pictați în diverse nuanțe de albastru și au umblat pe o platformă pentru a celebra strânsa relație pe care o are orașul Hull, din Marea Britanie, cu marea, după cum relatează Mirror.co.uk. 

oameni_goi.jpg

oameni goi
Au făcut acest lucru în numele artei
Foto captură foto/Youtube

În jur de 3.200 de persoane au participat la acest eveniment artistic bizar, fiind cel mai mare de acest fel din Regatul Unit și ce mai îndrăzneț proiect organiat de Spencer Tunick. Cele câteva sute de persoane provin din 20 de state.

 

spencer_tunick.jpg

spencer tuncik
Spencer Tuncik, fotograful care a gândit acest proiect artistic
Foto captură foto/Mirror.co.uk

Ei au fost de acord să umble încă din zori complet dezbrăcați și pictați în patru nuanțe de albastru  pentru a celebra moștenirea maritimă a orașului Hull și mărșăluind prin diferite locații istorice. 

Evenimentul a fost unul foarte important pentru acest oraș întrucât Hull se va mândri cu titlul de Orașul Culturii din Regatul Unit anul viitor. "The Sea of Hull" este cel mai mare proiect realizat de fotograful Spencer Tunick și a declarat că scopul lui a fost de a aduce laolaltă elementul natural, moștenirea maritimă, cu aspectele urbane ale orașului Hull. 

"Mi se pare minunat să văd oameni de înălțimi diferiteacoperiți cu vopse mergând pe străzile orașului pe care-l admir."

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1