O femeie se laudă că a avut orgasme care au ținut câte 3 săptămâni. Cum a reușit

orgasm.jpg

orgasm
O femeie se laudă că a avut orgasm trei săptămâni

Norocoasă sau blestemată? O mamă a patru copii se laudă că a avut parte doar de nașteri lipsite de dureri, dab și de un bonus. În afară de bebelușii mult doriți, bineînțeles, un orgasm de trei săptămâni la fiecare dintre cele patru nașteri.

Femeia de 35 de ani a ajuns la aceste performanțe cu ajutorul terapiei prin hipnoză și a unor exerciții de respirație. În timp ce multe mame trec prin chinuri groaznice atunci când vine vorba să nască natural, Emily Street a fost o norocoasă.

Britanica a descoperit hipnoza și exercițiile de respirație dintr-o nevoie acută de a-și calma grijile. Își făcuse tot felul idei despre cum va fi când va da naștere, iar cele mai multe gânduri nu erau tocmai roz. “Îmi amintesc că eram gravidă cu Oscar, primul copil (acum în vârstă de nouă ani n.r.) și stăteam nervoasă pe canapea gândindu-mă că nu știu cum o să fac toată treaba asta cu nașterea”, și-a  început Emily povestea, citată de Daily Mail.

A început să se informeze despre hipnoterapia natală și a făcut un curs în acest sens, pentru a fi pregătită trup și suflet pentru aducerea pe lume a primului moștenitor al familiei. Când a venit momentul mult așteptat, Emily a tratat totul cu calm și a ales să nască în apă, cu muzică ambientală pe fundal, într-o lumină difuză. S-a concentrat pe respirație, dar nu clasica metodă arătată chiar și în filme. În schimb, a preferat să inspire rar și prelung și să încerce să se concentreze, dar să se relaxeze în același timp.

“Am avut parte de o naștere fabuloasă și niciun pic de durere. Am fost și eu surprinsă de cât de bine a mers totul”, a povestit mămica. Euforia din momentele magice s-a transformat într-un orgasm care a ținut-o trei săptămâni. "Senzația pe care am simțit-o după nașteri a fost foarte, foarte aproape de cea a unui orgasm și a ținut trei-patru săptămâni", a încheiat Emily.

Loading...
 
 

Citește și

 • andressa urach

  A devenit cunoscută datorită participării la concursul Miss Fund 2012! Andressa Urach, care recunoaşte că e una dintre cele mai scumpe prostituate din lume, spune că a avut primul orgasm cu un câine.

 • orgasm uterin sex

  Nu mulţi bărbaţi şi multe femei înţeleg semnificaţia uterului(sau a pântecului) când vine vorba de sex, dar trebuie ştiut că el e capabil să ofere un orgasm extraordinar şi foarte puternic.

 • cum sa aduci mai repede o femeie la orgasm

  O viață sexuală împlinită înseamnă partide de amor regulate, de calitate, din care să nu lipsească orgasmul. Din păcate, de cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos au o problemă în atingerea plăcerii maxime.

 • Chiar dacă nu au auzit niciodată anumite cuvinte, oamenii simpli, din zonele uitate de lume, răspund, din politeţe, întrebărilor pe care le pune reporterul din faţa lor.

 • orgasm sex femeie cuplu relatie

  Nimic nu se compară cu o experiență antrenantă în dormitor. Chimia dintre cei doi parteneri este o componentă extrem de importantă a unei relații sănătoase. Dar, o partidă de amor nu trebuie să se termine după ultimul suspin orgasmic.

 • orgasm clitoridian anal vaginal punctulG

  Reprezentantele sexului frumos se pot declara fericite. Femeile au posibilitatea să experimenteze mai multe tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbați. Dar pentru acest lucru trebuie să aibă experienţă şi să-şi cunoască foarte bine corpul. Click! îți spune la ce tipuri de orgasm poate să ajungă o femeie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1