O femeie de 23 de ani este căsătorită cu un bărbat de 71 de ani pe care l-a cunoscut pe Facebook: „Vârsta e doar o cifră!”

lorie-mary-and-thomas.jpg

Thomas Grieg și Loire de Fales
Între cei doi este o diferență de 48 de ani
Foto: unilad.co.uk
Citeste tot despre: 

O tânără de 23 de ani este căsătorită cu un bărbat de 71 de ani și susține că între ei este o poveste reală de dragoste. Femeia este supărată pe oamenii care consideră că ea este, de fapt, o „mireasă comandată pe internet”.

Loire fe Dales din Filipine și Thomas Grieg din Marea Britanie s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe Facebook. Fostul om de afaceri din Wallesley susține că s-a îndrăgostit instant de actuala lui soție. Tânăra era o adolescentă pe vremea când l-a cunoscut pe Thomas Grieg. Cei doi s-au văzut față în față în 2014, atunci când Loire fe Dales avea 19 ani, iar el avea 66 de ani. 

Cei doi au un copil împreună

„Ne-am cunoscut pe Facebook. Pur și simplu s-a întâmplat. Așa a fost destinul. Prima oară când l-am văzut pe Facebook m-a gândit că ar putea fi cam bătrân, dar nu arată atât de bătrân în realitate. Ne-a cunoscut în Cebu și eram foarte speriată și nu știam cum să mă comport, pentru că el era primul meu iubit. Sentimentele noastre erau reciproce și ne-a dat seama că suntem amândoi foarte îndrăgostiți unul de altul. Pentru el a fost dragoste la prima vedere, la mine nu a fost așa. Eram atrasă de el, dar a mai durat până m-am îndrăgostit.

El m-a plăcut pentru drăgăleșenia mea, iar mie mi-au plăcut ochii lui albaștri. Oamenii spun că sunt o soție-trofeu, că soțul meu și-a cumpărat o soție tânără de pe internet. Pentru noi vârsta e doar o cifră. Dacă nu îți pasă de vârstă, nici nu mai contează. La început, familia mea a fost șocată când a aflat, acum mă susțin și sunt fericiți pentru că eu sunt fericită”, a mărturisit Loirde de Fales, potrivit unilad.co.uk. Thomas Grieg și tânăra lui soție au împreună o fetiță de doi anișori Cei doi nu locuiesc însă împreună. Thomas Grieg este în continuare în Marea Britanie, iar ea a rămas în Filipine, dar cei doi susțin că relația la distanță funcționează în cazul lor. Fetița a rămas la Loire fe Dales, care are grijă ca micuța să vorbească în fiecare zi cu tatăl ei pe Skype. 

Loading...

Citește și

  • Andrea Bocelli, în vârstă de 60 de ani, s-a mândrit cu soția lui tinerică, în vârstă de 35 de ani, pe covorul roșu, iar cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată în imaginile surprinse de fotografi. Celebrul cântăreț a participat alături de partenera lui de viață, Veronica Berti, și băiatul său, Matteo, în vârstă de 21 de ani, în cadrul unui eveniment, unde i-au emoționat pe invitați printr-un duet remarcabil tată-fiu.

  • liviu dragnea irina tanase logoditi

    „Dacă dragoste nu e, nimic nu e”, spune celebrul cântec. Iar mulți dintre politicienii noștri sunt de acord cu aceste versuri și chiar le urmează. Astfel că, la vârsta celei de-a doua tinereți sau chiar mai târziu, unii dintre ei și-au găsit fericirea în brațe cu mult mai tinere decât ale lor. Iată care sunt oamenii politici de la noi, și nu numai a căror jumătate este cu până la 30 de ani mai tânără!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1