O familie de nemţi a cerut azil în Rusia. Motivul incredibil

familie-nemti12111221.jpg

Andre şi Carola Griesbach, fiicele Dominique şi Julia şi cei patru nepoţi se simt bine în Rusia

S-au săturat de refugiaţi! O familie germană s-a dus în Rusia să ceară azil, susţinând că ţara nu mai e sigură. Carola Griesbach şi soţul Andre, împreună cu cele două fiice şi nepoţii au fugit la Moscova.

Carola Griesbach, de 51 de ani, şi soţul ei, Andre, de 45 de ani, au călătorit 2.253 de kilometri din nordul Germaniei până la Moscova cu un Volkswagen camper.  Vor să se stabilească în Rusia ca să scape de “dictatura germană” care a făcut posibilă invazia de refugiaţi în ţara lor natală, potrivit “Daily Mail”. Numai într-o săptămână, între 18 şi 24 iulie, patru atacuri teroriste sângeroase au avut loc în Germania, ai căror autori au fost imigranţi. Soţii Griesbach, fiicele lor Dominique şi Julia, împreună cu patru nepoţi, s-au înghesuit în microbuz şi au plecat spre capitala rusă, susţinând că acasă nu se mai simţeau în siguranţă. Ei s-au trezit însă împotmoliţi într-un mic motel dintr-o pădure din afara Moscovei. Autorităţile ruse nu sunt de acord cu cererea lor de azil, pe motiv că Germania e “o ţară sigură” , după cum scrie ziarul britanic. Familia Griesbach spune că nu are timp să-şi procure documente care să-i susţină cauza.

 

“Nu simţim că Germania e un loc sigur pentru noi sau pentru a ne creşte copiii. Când am părăsit Germania, în decembrie 2015, nu am avut timp să pregătim nimic. Am primit doar o viză turistică. Nu am avut timp să obţinem o viză de muncă”, spun nemţii. Ei trăiesc din bunăvoinţa ruşilor şi aşteaptă să obţină cetăţenia. Vor să stea şi să muncească în Rusia. “Ruşii ne ajută incredibil de mult. Societatea rusă e mai bună şi Putin e un exemplu de lider mult mai bun. Statul german e corupt”, mai susţine familia Griesbach.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1