O avocată căsătorită lucrează part-time ca prostituată, iar soțul e de acord! Face peste 45.000 de euro într-o lună

katherine-sears.jpg

Katherine Sears
Katherine Sears susține că este fericită să fie avocată și prostituată în același timp
Foto: captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Katherine Sears (30 de ani) este avocată, dar lucrează part-time ca prostituată! Tânăra, care este căsătorită și doi băieți. În mod incredibil, soțul ei susține că nu este deranjat de noul job al femeii.

Katherine Sears câștigă peste 45.000 de euro în doar trei săptămâni, ca prostituată de lux. Nu a renunțat la cariera ei de avocat și le face pe amândouă de trei ani. John Sears, soțul tinerei, a fost de acord cu această „afacere”. Katherine Sears lucrează trei săptămâni pe lună la un bordel din Nevada, apoi își petrece o săptămână acasă, cu partenerul de viață și cu copiii ei. Potrivit informațiilor personale postate pe un site de avocatură, Katherine a absolvit Universitatea de Drept Drake și este avocat de apărare penală.

Katherine Sears speră că prostituția va fi legalizată

Katherine Sears susține că este un simplu job pentru ea și că speră că prostituția nu va mai fi atât de stigmatizată pe viitor. Mai mult, avocata crede că ar trebui legalizată peste tot în lume.

„Cred că dacă vom vorbi mai des despre asta sunt și mai multe șanse ca prostituția să fie legalizată. Asta vrem. Prostituatele sunt oameni. Sincer, unele din ele sunt cele mai bune persoane pe care le-am întâlnit până acum. Mulți oameni nu înțeleg ce înseamnă prostituția, de aia au prejudecăți. Degradăm femeile care sunt deschise cu sexualitatea lor. Mi se pare o îndoctrinare”, a povestit Katherine Sears, citată de tabloidul britanic Mirror. Într-o zi aglomerată, femeia are în jur de 10-15 clienți. Recent, ea și-a luat concediu pentru a putea sta mai mult acasă cu băiețelul ei de doar patru luni, dar și pentru că și-a deschis un nou birou de avocatură.

„Mie îmi place sexul. Sexul e distractiv și eu sunt plătită ca să fac asta. Dacă pot să fac un job din asta, de ce aș refuza?”, a mai spus Katherine Sears.

Citește și

Şantajat că a făcut sex cu o prostituată şi cu «peştele» ei

Şi-a transformat sora în prostituată pentru 500 €

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5