Nebunie curată! Ea este britanica care şi-a transfomat degetul mic în pandantiv

untitled.png

foto
Tânără nu doreşte să renunţe la modificările corporale şi la automutilare
Foto: Arhivă personală

O femeie din Marea Britanie a dus pasiunea sa pentru modificările corporale la un nou nivel, după ce a decis să îşi secţioneze o partre din degetul mic de la o mână pentru a-l purta ca pandantiv. Torz Reynolds a povestit cum a luat această decizie şi ce a determinat-o să se automutileze în asemenea măsură.

Torz lucrează ca artist tatuator şi este o împătimită a modificărilor coporale extreme. Fără teamă, a decis să îţi secţioneze o parte din degetul mic pentru a-l transforma în pandantiv. Şi-a administrat o anestezie locală şi l-a tăiat, fără să se gândească prea mult. L-a introdus într-o pungă şi l-a pus în frigiuder, uitând de el pentru o bună perioadă de timp, informează mirror.co.uk.

foto protestZoom
Aşa arată degetul lui Torz
Foto: Arhivă personală

Peste ceva vreme l-a redecoperit întâmplător şi a hotărât să îl transforme într-un medalion. L-a tratat chimic pentru a-l conserva, apoi l-a aşezat într-o sticluţă pe care o poartă ocazional în jurul gâtului, ataşată de un lănţişor din argint. Pentru ca totul să fie cu atât mai bizar, femeia, în vârstă de 30 de ani, a botezat falanga pe care a tăitat-o, ea purtându numele de Wiggle. Gestul nebunesc a fost încurajat de iubitul tinerei, care îi sprijină ideile bolnave aşa cum ştie mai bine. Bărbatul a achiziţionat diverse modele de mini-pălării pe care Torz le poartă cu mândrie pe degetul mutilat.

FotoZoom
Britanica lucrează ca artist tatuator
Foto: Arhivă personală

Britanica are un trecut destul de bogat în ceea ce priveşte automutilarea. Atunci când s-a despărţit de iubitul său de atunci, în anul 2014, a decis să îi trimită prin poştă un cadou pe care să nu îl poată uita niciodată, aşa că şi-a decupat unul dintre tatuaje, l-a împachetat cu grijă şi l-a expediat celui care i-a frânzt inima. Nebunie curată sau pasiune extrremă?
 

loading...
Loading...

Citește și

  • Vivien Bodycote, de 60 ani, din Hinckley, Leicestershire, este atât de obsedată de antrenorul de fotbal Jose Mourinho (55 de ani), încât şi-a făcut al 35-lea tatuaj cu el.

  • foto

    Cazurile femeilor care doresc să devină asemenea păpuşilor Barbie sunt deja cunoscute în întreaga lume. Ele investesc sume imense de bani şi se supun numeroaselor operaţii chirurgicale pentru a obţine aspectul mult dorit, chiar dacă acesta este unul artificial. Cazul unui bărbat care doreşte să semene perfect cu eroul său malefic preferat aduce pasiunea pentru operaţii estetice la extrem.