N-o să crezi ce meserie are această braziliancă în viața de zi cu zi

rita_mattoso1.jpg

rita mattoso
Rita are 23 de ani și un corp foarte lucrat
Foto: arhivă personală

Deși ai putea spune că este antrenoare de fitness sau poate artist tatuator dacă ne-am lua după multitudinea de desene de pe corp, ei bine, brazilianca Rita Mattos își câștigă traiul zilnic cu ajutorul unei meserii considerată atipică pentru o tânără care lucrează din când în când și ca model.

Deși face furori în costumul de baie, jobul principal al Ritei nu este pozatul pentru reviste de modă, ci curățatul străzilor din Rio de Janeiro, aglomerata metropolă braziliană. De la primele ore ale dimineții, tânăra de 23 de ani mătură chiar și 12 ore orașul în care trăiește, notează allnight.com.

Mattos nu se rușinează deloc cu meseria sa, ba mai mult, publică pe Instagram fotografii de la locul de muncă, dar și imagini în care își arată corpul lucrat zilnic la sală. De îndată ce pozele au ajuns pe internet, femeia a devenit noua senzație din Brazilia, a început să primească diferite propuneri din partea caselor de modă pentru a le prezenta liniile de costume de baie, dar și unele mai indecente din partea bărbaților cuceriți de fizicul ei.

rita_mattos2.jpg

rita mattos
Brazilianca a atras atenția caselor de modă grație fizicului său
Foto: arhivă personală

 

"Oamenii sunt surprinși să vadă o fată frumoasă curățând străzile și spun că as putea găsi un job mai bun decât măturatul și adunatul buruienilor. Dar de ce ar trebui ca gunoierii să fie urâți? Există o discriminare în acest sens. Foarte mulți prieteni m-au felicitat și mi-au spus că merit să fiu cunoscută. Mereu am visat să fiu model, dar nu vreau să îmi fac speranțe deșarte. Sunt deschisă oricăror oportunități, totul depinde de ofertă ", a spus brazilianca pentru presa din țata natală.

gunoiera.jpg

rita mattos
Rita nu se rușinează cu meseria ei
Foto: arhivă personală

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1