N-a mai ieșit din casă de 45 de ani din cauză felului în care arată. Are bube pe tot corpul

barbat.jpg

barbat
Nu și-a mai arătat fața de când avea 15 ani
Foto: Getty

Shiti Charoenrattanaprapa, acum în vârstă de 60 de ani, nu a mai ieșit din casă de când avea 15 de ani. Pe când era doar un adolescent, a început să dezvolte tumori care au ieșit la suprafața pielii sub forma unor bule.

Neurofibromatoză a fost diagnosticul primit la 15 ani, iar de atunci, viața bărbatului din Bangkok s-a transformat într-un coșmar. A fost nevoit să se ascundă de ochii lumii, chiar și de familia sa, care nu l-a mai acceptat. Ceea ce l-a făcut să iasă din bârlogul său este moartea recentă a regelui Thailandei. Shiti Charoenrattanaprapa vrea să-i aducă un ultim omagiu suveranului său, notează Daily Mail.

bube.jpg

bube
De 45 de ani, bărbatul din Thailanda se confruntă cu această problemă
Foto: captură video

 

Pe toată suprafața corpului și pe față, bărbatul are tumori imense ce seamănă cu niște baloane. Bubele nu sunt infecțioase, canceroase sau dureroase, dar sunt foarte greu de privit atât de cel care parcă a fost blestemat cu o asemenea înfățișare, dar și pentru cei din jur care se simt stânjeniți în preajma lui sau temători.

S-a născut în Bangkok, dar a fost forțat să trăiască în Myanmar, tocmai din cauza afecțiunii de care suferă. Acolo a și fost arestat pentru că era imigrant ilegal, iar anul trecut a fost trimis înapoi în Thailanda. Acum trăiește într-o colibă, acolo unde a și fost găsit de câțiva reprezentanți ai Crucii Roșii, care i-au și oferit câteva provizii.

 

Loading...

Citește și