A murit într-un bordel cu prostituata prinsă de el

32-peglob-5-tarfa.jpg

Tânăra de 27 de ani a fost externată a doua zi
Citeste tot despre: 

Incredibil! Medicii de la ambulanţă au încremenit după ce au intervenit la un bordel din Guangzhou. Au găsit un bătrânel de 73 de ani decedat şi prostituata care îl satisfăcea prinsă de sexul lui şi ţipând din toţi rărunchii.

A murit fericit. Domnul Liu avea o pensie bunicică şi de când a devenit văduv şi-a făcut abonament la un bordel din localitate. Preferata lui era Li Pei, o tânără de 27 de ani, şi făcea tot posibilul să o viziteze cel puţin o dată pe săptămână. Nu a vrut să intre în noul An chinezesc cu datorii aşa că miercuri s-a dus la bordel. Îl dureau şalele, aşa că a rugat-o pe Li să stea deasupra. Asta a fost şi ultima imagine pe care a mai văzut-o pentru că a făcut infarct în timpul actului. Tânăra s-a speriat şi s-a produs “penis captivus” (n.r. adică musculatura sexului femeiesc s-a contractat strangulând organul sexual masculin ca într-o menghină).

Prinsă de cadavru, tânăra prostituată a făcut un atac de panică. S-a tras pe coate până lângă noptiera unde avea telefonul şi a sunat la ambulanţă. După o jumătate de oră paramedicii i-au pus pe amândoi pe o targă. Pentru a o feri de situaţia stânjenitoare, au acoperit-o cu o pătură, urmând ca ulterior tânăra să fie “debranşată” de cadavru pe cale chirurgicală.

“Muşchii femeii din zona pelviană erau extrem de încordaţi, iar penisul bărbatului căpătase proporţii groteşti din cauza faptului că a fost puternic vascularizat. Din respect pentru decedat, identitatea celor doi nu a fost făcută publică. Tânăra a primit o injecţie pentru dilatarea uterului, însă organismul ei nu a reacţionat imediat aşa că doctorii au intervenit chirurgical. Ea a leşinat în timpul procedurii, dar a fost externată a doua zi”, au declarat surse pentru Daily Mail.

 

Loading...

Citește și