Motivul halucinant pentru care o femeie a fost ucisă de frații săi

strada.jpg

strada
Femeia a fost umilită și bătută de frații săi
Foto Google Maps/Street View
Citeste tot despre: 

O femeie din Marea Britanie a simțit pe propria piele că uneori, dragostea frățească nu este deloc ceea ce pare a fi. Ea a fost batjocorită, umilită și bătută de cei trei frați ai săi până când aceasta a decedat în cele din urmă din cauza rănilor.

Delyth Andrews (54 de ani) a căpătat multiple fracturi la coaste, stern și pelvis după ce frații săi s-au mutat în casa ei, relatează Metro.co.uk. Cei trei băieți practicau mai multe mișcări periculoase de wrestling pe sora lor cu toate că nu erau antrenați pentru un astfel stil de luptă, iar Delyth, cu atât mai puțin. 

Din cauza rănilor interne, femeia a avut nevoie de spitalizare în noiembrie 2015, dar o lună mai târziu aceasta a murit întrucât corpul ei a cedat din cauza fracturilor multiple. Acum, cei trei frați, Scott (23 de ani ), Adam (20 de ani) și Joshua (19 ani) sunt judecați de Trubunalul din Canterbury. Chiar și așa, ei au pledat pentru nevinovăție. 

Imediat după ce frații s-au mutat în casa lui delyth, aceștia s-au făcut stăpâni pe locuință, iar sora lor a ajuns ubiectul lor de batjocură. Unul dintre vecini a declarat că într-o seară i-a putut vedea pe doi dintre frați dându-i lui Delyth pantalonii jos pentru a se amuza pe seama ei. De altfel întreaga familie este cunoscută în cartier pentru cât este de recalcitrantă - zgomotoși, antisociali și dau mereu muzica prea tare zi și noapte. 

Suferința femeii a atins apogeul în moemntul în care cei trei huligani au decis să practice diverse mișcări periculoase de wrestling pe Delyth care în cele din urmă i-au cauzat moartea.

Loading...

Citește și