Meseria ei: să-ţi prindă soţul cu nădragii-n vine

11-special-foto1-5col-160-.jpg

Când îşi pune mintea, amanta de închiriat Rebecca spune că poate da pe spate orice bărbat

Bărbaţi, atenţie! Dacă o întâlniţi pe stradă, e mai bine să traversaţi pe partea cealaltă. Nu o lăsaţi să vă facă ochi dulci şi nu răspundeţi pozitiv la avansurile făcute de ea. O cheamă Rebecca Jane, are 32 de ani şi a fost angajată de soţia voastră să vă prindă în flagrant.

Când a înfiinţat firma „Lady Detective Agency”, în 2009, Rebecca Jane nu se gândea că va ajunge într-o bună zi să aibă 42 de tinere angajate şi va avea un palmares de 100 de soţi prinşi în flagrant după doar trei ani de activitate. Jane a înfiinţat agenţia în oraşul Manchester, dar fetele ei lucrează oriunde doreşte clientul atâta timp cât plăteşte sume cuprinse între 1.500 de lire sterline şi 2.000 de lire sterline şi cheltuielile de deplasare. „Am flirtat o dată inclusiv cu o femeie şi mi-am îndeplinit misiunea: adică am reuşit să o înregistrez în timp ce îmi făcea avansuri şi să o filmeze în timp ce mă săruta.

11-special-foto2-85-140.jpg

Ea însăşi a fost îndrăgostită în 2016 de vedeta Big Brother, Kieran Lee

O dată am petrecut 13 ore sub un copac pentru a-mi agăţa „ţinta”. A meritat, pentru că a căzut în plasă. Pentru mine şi fetele mele nu contează unde avem de îndeplinit misiunea: poate fi la 11.000 metri altitudine sau pe un vas de croazieră, în cluburi de striptease sau pe stadionul de fotbal”, a declarat tânăra pentru „Evening Standard”. Fetele au ochelari cu cameră video, microfoane montate în cercei şi brăţară, poşete care filmează 3 ore în continuu, tocuri cu dispozitiv GPS şi un întreg arsenal de instrumente de urmărire. Unele misiuni durează câteva ore, pentru că nefericitul pică în plasă şi soţia află rapid cât îi este de fidel. Însă altele durează luni de zile. Rebecca a căzut ea însăşi în păcat când s-a îndrăgostit de o vedetă Big Brother, Kieran Lee.

5 sfaturi să nu te prindă soţia când o înşeli

Experţii americani în relaţii extraconjugale le oferă „începătorilor” în domeniu un grupaj de sfaturi utile.

  1. Ştergeţi urmele: faceţi altă adresă de email, folosiţi alt telefon decât cel personal şi închideţi tot timpul localizarea prin GPS a telefonului inteligent.
  2. Nu amestecaţi treburile: este important să nu folosiţi niciodată adresa personală când vorbiţi cu amanta şi să nu aveţi numărul ei de telefon în memoria telefonului personal.
  3. Nu folosiţi cardul: peste 45% dintre bărbaţii infideli au fost trădaţi de cardul de credit. Au plătit o noapte cu amanta la hotel şi la final de lună a venit extrasul de cont acasă...
  4. Glumiţi când sunteţi prinşi: în loc să reacţionaţi violent atunci când soţia vă spune că vă bănuieşte că aveţi amantă, începeţi să glumiţi. Se va convinge singură că sunteţi „mieluşei”.
  5. O amantă e suficient: o amantă acceptă soţia, însă nu va accepta niciodată încă o femeie în viaţa voastră. Nu vă complicaţi existenţa, care e şi aşa destul de complicată.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1