A mâncat creier uman și a băut urină de dragul unui documentar

canibali.jpg

canibali
Un prezentator Tv a mâncat creier uman
foto: Mirror

Un prezentator TV a mâncat creier uman, după o religie canibală din India pe durata filmărilor unui nou documentar. Reza Aslan a mers până la extrem pentru noul lui documentar. Prezentatorul TV a mâncat părți ale corpului uman cu un grup de canibali din Indian, în timp ce filma documentarul.

Raza Aslan a petrecut o perioadă alături de Aghoris, un mic cult hindus care mănâncă părți ale corpului uman, pentru primul episod, din cele șase, ale noului documentar CNN despre spiritualitate. De asemenea, grupul a băut din propria urină.

Reza va arăta și descrie unele practici bizare despre ce cred unele grupuri că înseamnă puritate și mai exact, ce presupune aceasta.

creier.jpg

canibali
Reza a petrecut o perioadă înconjurat de canibali
foto: Mirror

 

Pe toată durat filmărilor, Reza a dormit pe malul râului sacru, Gange, a mâncat rămășițe umane incinerate și a băut secreții ale propriului corp.

”Vreți să știți ce gust are creierul unui tip mort? De cărbune. A fost ars până a ajuns crocant”, a scris prezentatorul pe pagina lui de Facebook. Înainte de a practica obiceiurile canibalilor, prezentatorul a fost amenințat. ”Îți voi tăia capul dacă vei continua să vorbești atât de mult”, i-a spus unul dintre canibali, potrivit The Mirror.

canibalii_mananca_oameni.jpg

canibali
Reza a fost amenințat de unul dintre canibali la filmările documentarului
foto: Mirror

 

Show-ul a fost criticat de hindușii americani, care au numit acest episod ”un atac dezgustător asupra Hinduismului”. Unii adepți ai acestei religii au fost de părere că acest atac s-a datorat faptului că l-au susținut pe Donald Trump în timpul campaniei sale.

Reza a declarat că nu are de-a-face cu acest lucru. ”Acesta este un show despre Aghori nu despre Hinduism”, a declarat acesta. 

Loading...

Citește și