Jumătate de zi este om, cealaltă jumătate e câine

24-peglob-foto5-150-230.jpg

Jess a cheltuit 917 lire sterline pe acest costum în care se simte „liberă şi frumoasă”
Citeste tot despre: 

Mare e grădina lui Dumnezeu! Dar britanica Jess (21 de ani), care este studentă la o universitate din Luxemburg, a sărit cu siguranţă gardul. Tânăra alintată de prieteni Rainy Chaos petrece de 10 ani jumătate de zi îmbrăcată în câine.

La 11 ani, Jess le-a spus părinţilor ei că are o inimă de căţel. În ciuda repetatelor vizite la psiholog, britanica nu a putut fi convinsă de contrariu. Într-o zi a descoperit într-un magazin cu jucării o costumaţie de căţeluş, inspirată din desenele animate. Şi-a cumpărat-o. De atunci şi până în prezent a schimbat sute de costume, însă, susţine ea, merită fiecare bănuţ pentru că numai deghizată în animal „se simte liberă”. Costumul pe care îl poartă cel puţin opt ore pe zi, adică după ce iese de la cursuri, a costat 917 lire sterline. Când merge la cină cu băieţii, sau prin cluburi cu prietenii, Jess se îmbracă în căţeluş şi latră pe un ton piţigăiat. „Lumea mă consideră o ciudată şi bine face. Sunt diferită de multă lume şi sunt convinsă că într-o bună zi voi întâlni băiatul care mă va accepta aşa cum sunt”, a declarat ea pentru tabloidul britanic “The Sun”.

24-peglob-foto6-135-140.jpg

Jess are 21 de ani şi duce o viaţă dublă de zece ani, de când a descoperit că are suflet canin

 

Din fericire, Jess nu este singurul om din Luxemburg care îşi trăieşte viaţa sub formă de desene animate. „Noi suntem pufoşii şi ne mândrim că nu ne pierdem în mulţime. Suntem diferiţi şi nu ne e frică să ieşim în public mascaţi”, a povestit Jess. Locul preferat al căţelului din sufletul lui Jess este parcul. Aici îşi marchează teritoriul la baza copacilor şi dă din coadă atunci când întâlneşte un om simpatic.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1