Japonezii, îngroziți de o lumină stranie care străbătea cerul nopții

ozn.jpg

ozn
O lumină stranie a străbătut cerul Japoniei
Foto: captură foto/Youtube

Mai mulți martori din Japonia au surprins în noaptea de Halloween un obiect straniu luminos , de culoare verde strălucitor, care a străbătut cerul prin mișcări neobișnuite. Oamenii se întreabă acum dacă a fost într-adevăr un fenomen cosmic.

Obiectul a fost surprins și de camerele de supraveghere, deasupra orașului japonez Nigata, informează The Sun. Primele teorii sugerează că a fost vorba de o cometă sau un fragment dintr-un asteroid care a explodat în atmosfera Pământului.

Fenomenul a fost însă observat și în alte locații din Japonia, în Kanagawa, Chiba, Akita și Iwate și nu a fost descoperit niciun fragment din așa-zisul meteorit. Hidehiko Agata, profesoară la Observatorul Astronomic Național din Japonia, este sceptică și nu crede că este vorba de o cometă având în vedere că pe înregistrări se vede cum obiectul se deplasează la un moment dat și pe direcție orizontală.

Acest lucru nu poate fi întâlnit la un corp ceresc care odată întrat în contact cu atmosfera planetei, nu poate decât să se prăbușească. Alți cercetători susțin că ar putea fi vorba de un fenomen extraterestru.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante! 

Loading...
 
 

Citește și