Replica genială a unei femei când a aflat că iubitul ei a lăsat gravidă o altă fată

Sunt multe modalități prin care se poate transmite vestea că o femeie este însărcinată - printr-un joc de Scrabble sau poate chiar un test de sarcină care arată pozitiv. O tânără a avut însă uluitoarea idee de a da foarte explicit vestea cea mare chiar iubitei celui care a lăsat-o însărcinată.

Bărbatul care a lăsat-o însărcinată era deja angajat într-o relație, dar nu a avut nicio rezervă să-și facă de cap cu o altă fată, potrivit Mirror.co.uk. Când însă aceasta a rămas însărcinată cu el, s-a decis să transmită vestea chiar iubitei celui care doar s-a distrat în mod iresponsabil cu ea. I-a transmis vestea pe o rețea de socializare printr-un mesaj privat.

mesaj.jpg

mesaj
Foto Mirror.co.uk

"Am crezut că ar trebui să-ți spun. Iubitul tău m-a lăsat însărcinată". Răspunsul pe care însă l-a primit te lasă mut de uimire: "Ah nu! Care dintre ei?" Imaginați-vă cât de surprinsă a fost tânăra însărcinată, dar cert este că relațiile dintre aceștia nu sunt deloc prea roz.

În cele din urmă, iubita "încornorată" și-a dat seama care dintre parteneri ar fi înșelat-o - un anume Samuel, care are a avut cu siguranță de dat unele explicații.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1