Iubitul îmi dă papucii dacă îmi rad barba

Citeste tot despre: 

Sunt cel mai ciudat cuplu din lume: Taylor, de 22 de ani, şi-a dorit o iubită „specială” şi după ce a întâlnit-o pe Alma Torres şi-a văzut visul cu ochii. Pentru că Alma e Femeia cu Barbă.

Alma Torres (24 de ani) a fost diagnosticată la vârsta de 16 ani cu Sindromul Ovarelor Polichistice (n.r. boala chisturilor mici aflate la nivelul ovarelor e cauzată de un dezechilibru hormonal, ce afectează şi sistemul metabolic şi cardiovascular). La scurt timp s-a trezit că îi creşte păr pe faţă ca unui bărbat de 30 de ani. A început să se radă zilnic, însă degeaba: toţi prietenii ei făceau glume nesărate pe seama ei. Din cauza bolii, până la 20 de ani, Alma Torres s-a îngrăşat 15 kile şi a început să se radă de două ori pe zi.

alma-tores545445454.jpg

Alma Torres, de 24 de ani, s-a bărbierit până l-a întâlnit pe Taylor, care o vrea «naturală»

„Viaţa mea era un coşmar. Mă simţeam un monstru”, a povestit tânăra din Bronx, New York. Însă acum cinci ani l-a întâlnit pe Taylor. Bărbosul de culoare i-a ascuns lamele de ras şi cântarul. „Taylor mi-a interzis să mă mai rad pe faţă şi mi-a spus că nu trebuie să mai ţin cură de slăbire pentru că lui îi plac femeile zdravene. În privinţa bărbii, Taylor e fascinat, mă tunde el însuşi şi se mândreşte pretutindeni cu mine spunând că sunt... unică”, a mai zis ea. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă Taylor vrea ca înainte să îşi jure credinţă veşnică unul altuia, iubita lui să semneze un contract prin care „promite că nu se va rade niciodată pe faţă fără să îi ceară el asta”.
De mai bine de un an, Alma Torres, care e fotograf de profesie, a devenit „fotomodel” pe Internet şi a fost invitată la mai multe emisiuni pentru a susţine drepturile femeilor.
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1