Îți dă fiori! A vrut să-l fotografieze pe ascuns, dar a surprins un detaliu înfricoșător

straniu.jpg

straniu
L-a fotografiat pe ascuns, dar nu se aștepta să surprindă ceva atât de înfricoșător
Foto Imgur

Ați avut vreodată sentimentul straniu că cineva vă urmărește, iar când vă întoarceți să constatați că a fost doar o iluzie? Ei bine, nu la fel ar putea spune un bărbat care are dovada că cineva sau ceva l-a urmărit, iar când s-a întors în același loc, ciudata apariție dispăruse.

Bărbatul din imaginea de mai jos a mers împreună cu iubita sa într-o mică excrusie într-o rezervație naturală din Colorado, Statele Unite, unde a pățit ceva de-a dreptul înfricoșător, fără ca măcar să știe.

Este genul de persoană căreia nu-i place să apară în poze, dar iubita sa a dorit o amintire cu el, astfel că l-a urmărit pe ascuns pentru a-l fotografia, informează ViralNova.com.

straniu_2.png

straniu
Apariția fantomatică seamănă cu un copil, dar iarba nu e suficient de înaltă pentru a-l acoperi
Foto Imgur

l-a surprins pe iubitul său în timp ce stătea la umbra unui stejar, fiind atent după cum pare, la telefonul mobil. Când s-a uitat însă la fotografia live, specifică anumitor rețele de socializare, a observat o apariție ciudată lângă el – părea a fi un copil care îl urmărea ascuns în iarbă.

Bărbatul a fost terifiat când a văzut imaginea, iar când s-a dus să verifice locul, nu era nimic neobișnuit și cu siguranță nicio persoană prin preajmă. Ceea ce e cu adevărat înfricoșător este că iarba care se observă în poză nu este atât de înaltă încât să acopere jumătate din statura unui om, nici măcar copil.  

The GIF at a normal speed.

Loading...

Citește și