Întâlnire-surpriză după 10 ani. S-au regăsit întâmplător!

russell-jenkin.jpg

barbat disparut
Bărbatul a fost dat dispărut în anul 2006
Foto: Independent
Citeste tot despre: 

O femeie s-a întâlnit întâmplător cu soţul ei, pe stradă, după mai bine de 10 ani de la dispariţia acestuia din locuinţa lor din Melbourne, Australia.

Sandie Gillette(44) îl văzuse pe Russell ultima dată în septembrie 2006, atunci când el a plecat de acasă în urma unei discuţii aprinse.  Nu s-a întors nici măcar o dată acasă, lasând-o cu doi fii în grija, Ethan, care avea patru ani la acea vreme şi Charlie, care avea doar doi ani. 

Russell a fost dat dispărut, iar soţia lui îşi pierduse speranţa de a-l mai vedea vreodată.  La începutul verii acesteia, Sandie se afla cu cei doi copii ai săi la un magazin aflat la aproximativ  1800 de kilometri se casă când, spre marea ei mirare, l-a văzut pe soţul dispărut cu un deceniu în urmă. Femeia mărturiseşte că a rămas înmărmurită când l-a văzut şi că nu a avut curajul să se ducă la el pentru a-i cere explicaţii pentru ce făcuse. A adăugat că motivul pentru care nu a povestit public povestea a fost dorinţa de a-şi proteja copiii, care nu mai ştiau absolut nimic de tatăl lor de când el plecase de acasă.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1