Inedit! Şi-a construit costum de Iron Man

untitledaa.jpg

iron man costum video
Pentru a schimba direcția de mers, Browning se folosește de cele șase motoare atașate costumului

Richard Browning a reuşit să construiască un costum performant pentru zbor, care seamănă izbitor cu cel al lui Iron Man.

Inventatorul a atașat la fiecare membru o micro-turbină de gaz care funcționează pe bază de kerosen. Apoi, prin apăsarea unui trăgaci cu ajutorul mâinii stângi, Browning și-a luat zborul la jumătate de metru deasupra solului.

iron_man_main.jpg

iron man
Până şi Robert Downey Jr ar fi un pic gelos pe Vimal Govind dacă s-ar întâlni faţă în faţă
Foto: Twitter

Pentru a schimba direcția de mers, Browning se folosește de cele șase motoare atașate costumului. Cele două turbine, poziționate pe spatele său, îi permit acestuia să-și mențină echilibrul pe parcursul zborului, iar pe cele două atașate de mâinile sale le folosește pentru a se propulsa deasupra solului.

De asemenea, cu ajutorul mâinilor sale, el poate schimba direcția de mers și viteza de deplasare: dacă își mișcă mâinile în spate, el se va deplasa în față, iar dacă își deschide brațele în lateral, acest lucru îi va permite să coboare. În plus, pentru a căpăta ceva mai multă viteză, Browning își apropie mâinile de corp și își scoate pieptul în afară.

Costumul, care se estimează că va ajunge la un preț de aproximativ 40.000 de lire, îți permite să te deplasezi cu o viteză de până la 450 de kilometri pe oră, deși creatorul său nu l-a testat până la această limită.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1