Incredibil! Unei fete de 17 ani îi sângerează ochii și urechile

poiopiiuiu.png

sangerare ochi urechi
Fetei îi sângerează ochii și urechile de cinci ori pe zi
Foto Daily Mail

O adolescentă de 17 ani suferă de o afecțiune extrem de rară și inexplicabilă care face să îi sângereze ochii, urechile, nasul, vârfurile degetelor, scalpul și limba. Fata a început să manifeste această problemă în urmă cu trei ani și deși a consultat mulți medici, niciunul nu știe care este cauza afecțiunii.

Marnie Harvey (17 ani), suferă de o afecțiune misterioasă care se manifestă prin sângerarea în special a ochilor și a urechilor, conform Daily Mail. Fata a consultat numeroși specialiști, dar niciunul nu a putut găsi cauza problemei sale. Ea încearcă acum să se facă tot mai cunoscută în speranța câ cineva i-ar putea prescrie un diagnostic. Starea sa a părut să se înrăutățească vara trecută atunci când într-o dimineață s-a trecit că îi sângerează ochii. În momentul de față, fetei îi curge sânge din urechi, nas, ochi, limbă, scalp și vârfurile degetelor de cinci ori pe zi. „Lacrimi roșii îmi curgeau din ochiul drept. Aveam sânge pe toată fața și o durere puternică în spatele ochilor. Am coborât scările (din dormitor) iar părinții, fratele și sora au țipat când m-au văzut. Fratele meu a chemat o ambulanță”, a declarat Marnie.

32064f7700000578-3482602-image-m-52_1457523763711.jpg

sangerare ochi urechi
Tânăra suferă de această afecțiune de trei ani
Foto Daily Mail

Din cauza sângerărilor, adolescenta are migrene și stare de greață care au obligat-o să lipsească de la școală și câteva săptămâni la rând. „Au fost momente când nu am fost la școală timp de câteva săptămâni deoarece migrenele erau atât de puternice încât orice puteam face era să stau întinsă în pat în camera mea pe întuneric, neputând să mă mișc.”

A încercat să elimine din alimentație produsele lactate, ciocolata, glutenul, grâul și zahărul, dar starea ei tot nu s-a îmbunătățit. A făcut și teste tomografice pentru a verifica dacă are vreo tumoare pe creier, dar rezultatele au fost bune.

32064f3f00000578-3482602-image-m-58_1457523966074.jpg

sangerare ochi urechi
Medicii nu au găsit explicații pentru afecțiunea fetei
Foto Daily Mail

Problema de care suferă îi afectează întreaga viață, neputându-se angaja ca vânzătoare sau coafeză. Sângerările ei imprevizibile pot crea neplăceri clienților. „Am fost nevoită să închid contul de Facebook deoarece oamenii începuseră să lanseze zvonuri că aș avea cancer de sânge sau virusul Ebola. Ultima dată când am fost în spital, în sala de așteptare copiii îmi făceau fotografii cu telefoanele mobile. Doctorii spun că nu știu ce îmi cauzează sângerarea – sunt fata lor misterioasă”, a declarat Marnie.

 

Apreciază cu un like pagina noastă de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

 

Loading...

Citește și

  • dureri de cap, sangerare la nivelul creierului, accident vascular cerebral, stres, tensiune

    Durerile de cap sunt frecvente în viața noastră de zi cu zi. De obicei, ele nu sunt grave și apar din cauza stresului sau a tensiunii. Problema apare atunci când trebuie să faci deosebirea dintre durerile de cap primejdioase și cele nepericuloase, care sunt mai rare, dar care necesită consultul unui medic.

  • antonia

    Artista a făcut publice câteva imagini din culisele videoclipului ”Dream About My Face”, în care joacă rolul unei fete care luptă în ring și în care apare cu fața plină de sânge. ”Vă pup. Nu vă speriați! M-am lovit puțin”, și-a anunțat Antonia (26 de ani) fanii din capul locului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1