Incredibil! Timp de 11 ani, a cheltuit o avere ca să arate ca o păpușă Barbie

barbie.jpg

barbie
A cheltuit o avere pentru a arăta ca o păpușă Barbie
Foto: Twitter

Rachel Evans (48 de ani), o mamă singură din estul Londrei, a cheltuit peste 20.000 de euro pe operații estetice pentru a-și transforma aspectul fizic. ea a căpătat de-a lungul timpului o anumită obsesie pentru păpușile Barbie și și-a dorit din totdeauna să arate exact ca una dintre acestea.

Timp de 11 ani, Rachel a cheltuit o avere pentru a-și modifica întregul corp pentru a arăta ca o păpușă Barbie, supunându-șe la o serie de intervenții chirurgicale, precizează Daily Mail. a dorit să-i fie modificate chiar și colțurile gurii, căreia i-au fost ridicate pentru a părea că zâmbește în permanență, exact ca o păpușă.

barbie_1.jpg

barbie
Timp de 11 ani și-a făcut operații estetice pentru a putea arăta ca o Barbie
Foto: Twitter

„Mă simt ca o Barbie, gândesc ca o Barbie și sunt o Barbie. Cred că eu și Barbie suntem una și aceeași persoană. Sunt o păpușă umană”, a declarat Rachel, mândră de corpul său și de identitatea pe care și-a asumat-o.

barbie_2.jpg

barbie
Și-a dorit din totdeauna să arate ca o păpușă Barbie
Foto: Twitter

„Noua” Rachel este complet diferită de „vechea” Rachel, care era brunetă și avea o alură mai sobră. Dacă o vezi cum arată astăzi, comparativ cu imaginea sa de acum 15 ani, pare de nerecunoscut. Ea deține chiar și un blog personal, unde povestește depsre stilul său de viață. Rachel este una dintre cele trei femei-Barbie care și-au asumat această identitate și să devină persoane publice.

barbie_5.jpg

barbie
„Mă simt ca o Barbie, gândesc ca o Barbie și sunt o Barbie"
Foto: Twitter

În ceea ce privește viața sa personală, Rachel a mărturisit că se află încă în căutarea lui „Ken”, perechea lui Barbie, adică încă își dorește să-și găsească un bărbat care să o accepte așa cum este și să-i împărtășească stilul de viață. Indiferent de cum vor decurge însă lucrurile, Rachel este decisă să nu renunțe la idealul ei de a arăta și a fi ca o păpușă Barbie.

barbie_3.jpg

barbie
Își dorește să aibă alături un bărbat care să-i înțeleagă stilul de viață
Foto: Twitter
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1