Incredibil! Poate să ridice cărămizi cu pleoapele și să îndoaie bare de fier cu dinții

cascador_4.jpg

cascador
Este incredibil ce poate face om
Foto: Photoland/ Caters News

Corpul uman poate fi capabil de lucruri uimitoare, dar există oameni cu abilități fizice de-a dreptul incredibile. Este cazul pakistanezului Ghulam Farooq (32 de ani), care poate să ridice cărămizi cu pleoapele stând pe cuie și îndoaie bare de fier cu dinții.

Farooq este, potrivit denumirii comune, un fachir care reușește să strângă mulțimi impresionante în jurul său datorită cascadoriilor pe care le face. Tânărul pakistanez poate trage un autobuz de gabarit mediu, plin de călători folosindu-și doar mandibula și susține că și-a antrenat corpul pentru a rezista la încă 50 de alte cascadorii care îi pot pune viața în pericol...sau cel puțin anumite părți ale corpului, după cum precizează The Mirror.

cascador_3.jpg

cascador
Poate să ridice cărămizi cu pleoapele
Foto: Photoland/ Caters News

Datorită forței sale ieșite din comun și a curajului de care dă dovadă, oamenii l-au poreclit Farooq „fălci de fier”. „Ador să fac cascadorii, este singurul lucru la care mă pricep, de aceea am făcut din asta o profesie. Pentru mine este ca o plimbare în parc”, a declarat Ghulam Farooq.

El este tatăl a patru copii și susține că face cascadorii de zece ani. Uimitor este și faptul că el a fost determinat să practice astfel de acțiuni extreme după ce urmărea la televizor alți oameni cu abilități speciale. A făcut din asta o pasiune și a exersat continuu, sub îndrumarea mentorului său, Ustad Sher Jan Baloch.

cascador_5.jpg

cascador
Poate să tragă un mic autobuz plin cu pasageri folosindu-și doar mandibula
Foto: Photoland/ Caters News

Ghulam este foarte încrezător în sine și își dorește să devină cel mai celebru în acest domeniu. „Pot face cascadorii mai bune decât cei de la televizor. Tot ce-mi trebuie este o pistă de lansare. Sunt cel mai bun cascador din Pakistan. Nimeni în afară de mine nu mai poate face cu atâta ușurință astfel de cascadorii mortale.”

cascador_6.jpg

cascador
Își dorește să devină cel mai puternic om din lume
Foto: Photoland/ Caters News

Ghulam a organizat chiar și un program de antrenament pentru tineri, iar cea mai arzătoare dorință a sa este să devină cel mai puternic om din lume. Următoarea sa provocare este să tragă cu dinții două avioane.

 

Loading...

Citește și