Incredibil! Mireasa a căzut cu elicopterul, dar nunta a continuat... S-a întâmplat în Brazilia!

accident.jpg

miracol, elicopter, brazilia, mireasa
Elicopterul s-a transformat într-o minge de foc la contactul cu solul

A vrut să vină la propria nuntă în stil mare! Dar ce s-a întâmplat întrece orice imaginaţie! O mireasă din Vinhedo, Brazilia a văzut moartea cu ochii după ce aeronava cu care voia să îşi facă apariţia la cel mai important eveniment din viaţa ei s-a prăbuşit într-o minge de foc. Miraculos, atât ea cât şi ceilalţi pasageri au supravieţuit dezastrului... şi au continuat nunta.

Toţi nuntaşii aşteptau ca mireasa să aterizeze lângă podgoria din Vinhedo, Brazilia, când elicopterul care o transporta s-a defectat cu puţin timp înainte de aterizare. La bordul aeronavei se afla mireasa, care era însoţită de un copil şi de fotograf. Pilotul elicopterului a reuşit cu greu să strunească aeronava care la scurt timp după ce a intrat în contact cu solul a explodat. În mod miraculos, toţi cei aflaţi la bord au supravieţuit.

casamento-2.jpg

miracol, elicopter, brazilia, mireasa
Nunta a continuat în ciuda faptului că mireasa era în stare de şoc

Nu s-au ales decât cu o sperietură zdravănă şi câteva zgârieturi. Reprezentanţii salonului de nunţi Castelo dos Vinhais au confirmat pentru Globo că mirii au decis ca nunta să continue, în ciuda faptului că mireasa era în stare de şoc şi zâmbea tâmp în continuu. Conform pompierilor care au intervenit la faţa locului pentru a stinge incendiul, elicopterul a căzut după ce elicea a lovit o clădire din apropiere.

elicopter.jpg

miracol, elicopter, brazilia, mireasa
Epava elicopterului, invitaţie la poze pentru nuntaşi

O investigaţie desfăşurată de experţii de la aviaţia civilă braziliană este în curs, însă primele informaţii par să confirme că a fost vorba de o eroare de pilotaj. Identitatea celor doi miri precum şi a celorlalţi pasageri nu a fost făcută publică pentru că sunt implicaţi într-o investigaţie penală. Dacă este găsit vinovat, pilotul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1