Împușcat și spânzurat în centrul orașului pentru violarea și uciderea unei fetițe

pri_49523646.jpg

Este cea de-a doua execuție publică în mai puțin de o lună pentru astfel de acuzații
foto: Metro

Yemenii s-au întâlnit luni în capitală pentru a asista la moartea unui bărbat condamnat pentru violul și uciderea unui copil, în cea de-a doua executare publică din ultimele săptămâni.

Hussein al-Saket, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit vinovat de răpirea, violul și ucidereaunei fetițe de patru ani, pe care a îngropat-o mai târziu. Ali Ayedh, unchiul victimei, a declarat că Saket a participat la căutarea micuței, în timpul anchetei polițiștilor, înainte de a fi demascat, potrivit Metro.

Zoom
Sakit a ”ajutat” autoiritățile când căutau fetița dispărută
foto: Metro

Executarea bărbatului a fost un semnal de alarmă din partea autorităților și a fost dat ca exempku pentrutoți răufăcătorii, astfel încât să-i descurajeze. Saket a fost plasat cu fața  în jos, timp în care un polițist l-a împușcat mortal în ceafă, sub privirile împietrite ale oamenilor prezenți la execuție.

Zoom
Sute de oameni au privit cum criminalul și-a dat ultima suflare
foto: Metro

Pe 31 iulie, în aceeași piață, un alt bărbat a fost executat în fața sutelor de oameni după ce a fost găsit vinovat pentru violul și uciderea unei fetițe de doar 3 ani. Ambele execuții au fost încadrate ca un exemplu al eforturilor rebelilor și al combaterii criminalităților din zonele lor.

loading...
Loading...

Citește și

  • Un tată a văzut cu ochii lui cum violatorul și ucicașul fiicei sale de doar trei ani a fost executat public. Acesta a privit fără să clipească cum micuței sale i s-a făcut dreptate și a declarat că se simte ușurat și satisfăcut după o lungă perioadă în care nici nu a putut dormi.

  • executie isis

    Patru spioni englezi au fost executați de către militanții ISIS/Daesh, care au vrut să-i trimită un mesaj prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, David Cameron. Teroriștii s-au filmat în timpul actului de violență, însă înainte de efectuarea execuției, unul dintre el i-a adresat câteva cuvinte oficialului.