Imagini din hotelul unde te poți caza gratuit dacă stai complet dezbrăcat

hotel_1.jpg

hotel nud dezbracat
În acest hotel te poți caza gratuit dacă te fotografiez complet dezbrăcat
Foto: captură foto/Daily Star

Poate fi riscant să trimiți fotografii nud cu tine partenerului sau partenerei. Nu știi niciodată când intențiile sale se pot schimba sau când alte persoane descoperă din greșeală pe telefonului ei/lui pozele cu tine. Acestea fiind zise, ați fi însă dispuși să va pozați goi pentru a vă caza gratuit în acest hotel?

Este exact ceea ce personalul rețelei de hoteluri Seven Art din Melbourne, Bendigo, Adelaide și Brisbane (Australia) îți cere: să îți faci selfie-uri complet dezbrăcat sau dezbrăcată.

Aceste hoteluri sunt implicate într-un program artistic în perioada 1 mai și 15 iunie care le oferă clienților oportunitatea de a alege să fie diferiți, după cum precizează Daily Star. Tot ce trebuie să faci este să stai o noapte într-o cameră, ți se oferă și un dispozitiv pentru a te poza și nu trebuie decât să te surprinzi în imagini așa cum te-a lăsat mama natură.

hotel_4.jpg

hotel nud dezbracat
Se întâmplă la hotelurile Seven Art din Australia
Foto: captură foto/Daily Star

Tu ești cel sau cea care alege care dintre fotografii să fie distribuită și va fi apoi trimisă unor artiști printr-un link criptat. Aceștia vor crea o lucrare artistică din poza ta nud, pe care ți-o vor trimite înapoi în câteva săptămâni, precizează sursa citată. Artiștii promit că vor șterge odată pentru totdeauna imaginea nud.

hotel_2.jpg

hotel nud dezbracat
Tot ce trebuie să faci este să stai o noapte într-o cameră și să te pozezi fără haine
Foto: captură foto/Daily Star

Scopul programului artistic este de a-i determina pe oameni să îndrăznească să fie și să se simtă diferiți (și goi), pentru a „celebra individualismul și a se simți eliberați”. Desigur, cei care nu au destulă încredere și nu vor să le trimită poza nud, o pot publica pe Instagram și au șansa de a câștiga o ședere gratuită în hotel.

hotel_3.jpg

hotel nud dezbracat
Poți publica imaginea pe Instagram și ai șansa de a câștiga o ședere gratuită în hotel.
Foto: captură foto/Daily Star
Loading...
 
 

Citește și

  •  cap d agde nudisti franta

    În orăşelul de la Marea Mediterană Cap D’Agde, Franţa, lumea vine să stea cât e ziua de lungă în pielea goală. Aici eşti luat la ochi doar dacă te prezinţi în public acoperit cu vreun prosop, vreo cămaşă sau alt accesoriu vestimentar.

  • Cap d`Agde nudisti orasel franta dezbracati

    Turiști din întreaga lume se îmbulzesc în orășelul maritim francez Cap d`Agde unde tot ce-ți trece prin minte poate deveni realitate. Satul naturist Cap d`Agde, cândva o simplă dumbravă de măslini, astăzi este un magnet pentru nudiști din diverse colțuri ale lumii, având 40.000 de locuitori lipsiți de inhibiții în lunile fierbinți de vară.