I-a rămas blocată o jucărie sexuală în fund. Tânăra s-a aflat într-un real pericol

pay-woman-20-reveals-x-ray-of-4-inch-sex-toy-stuck-up-bum-to-warn-others-in-embarrassing-predicaments_2.jpg

emily
Emily Georgia a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută cu o jucărie sexuală din oțel inoxidabil
foto: Mirror

O tânăra de 20 de ani atrage atenția oamenilor asupra folosirii jucăriilor sexuale. Emily Georgia a suferit o intervenție chirurgicală, nu tocmai ușoară, după ce o astfel de jucărie a rămas blocată în fundul ei.

Emily a avut în fundul ei o jucărie sexuală de patru inci, care a fost scoasă în urma unei intervenții chirurgicale, după ce aproape a dus-o în punctul de a avea nevoie de o pungă de colostomie.

Tânăra se distra în dormitor alături de prietenul ei, în momentul în care jucărie sexuală, din oțel inoxidabil, a dispărut după ce s-a excitat și bărbatul a împins-o prea tare. Preț de câteva ore a încercat să o scoată manual, însă bărbatul i-a sugerat să o lase să iasă în mod natural, deoarece el trebuia să se trezească devreme dimineața următoare pentru a merge la serviciu.

O prietenă îngrijorată a dus-o de urgență la spital, unde doctorii au avertizat-o că există riscul de a-și deforma intestinul din cauza ustensilelor ascuțite. Intervenția a durat mai bine de o oră, iar radiografia arată cât de adânc se afla jucăria și cât de periculoasă a fost operația din cauza intestinului.

pay-woman-20-reveals-x-ray-of-4-inch-sex-toy-stuck-up-bum-to-warn-others-in-embarrassing-predicaments_1.jpg

radiografie
Radiografia arată cât de adânc a intrat jucăria sexuală
foto: Mirror

 

Tânăra se adresează lumii și avertizează că rușinea nu ar trebui să fie o piedică în a cere ajutor medical, în cazul în care și alții se află în situația ei.

”Am avut o noapte obraznică în luna martie și am decis să folosim și acea jucărie, pe care nu am mai folosit-o până atunci. Cred că am fost prea entuziasmată și nu ne-am dat seamă când a fost împinsă atât de tare. Am început să mă panichez și i-am spus că trebuie să merg la spital, însă el a spus că o să iasă natural, scuzându-se că se trezește dimineață să meargă la serviciu și în următoarea secundă a plecat. Colega mea de cameră nu m-a crezut la început, dar s-a panicat tare când și-a dat seama că este adevărat”, a declarat tânăra din East Preston, conform Mirror.

pay-woman-20-reveals-x-ray-of-4-inch-sex-toy-stuck-up-bum-to-warn-others-in-embarrassing-predicaments.jpg

jucăria avea 4 inci și era fabricată din oțel inoxidabil
foto: Mirror

 

Cele două s-au grăbit să meargă la spital, iar când a ajuns la recepție, tânăra s-a simțit rușinată de situația în care se afla și a cerut o foaie și un pix pentru a-și scrie problema. După ce recepționerul a citit a asigurat-o pe Emily că astfel de lucruri se întâmplă mai des decât ar crede.

”Am așteptat trei ore să intru în operație, iar durerea se intensifica de la minut la minut. Era deja în intestinul meu și pentru că era făcută din oțel inoxidabil, se simțea într-adevăr greu și inconfortabil. Am crezut că se putea scoate manual, dar în momentul în care am văzut radiografia mi-am dat seamă în ce pericol mă aflam. Vreau doar să atrag atenția că nu este de joacă cu astfel de situații și că trebuie să apelăm cât mai repede posibil la ajutor specializat”, a continuat Emily.

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1