I-a îndesat fiicei un crucifix pe gât și a ucis-o. A vrut să o exorcizeze

criminala_cruce.jpg

criminala cruce
Femeia credea că fiica sa este posedată
foto: captură video

O femeie din Oklahoma a șocat întreaga lume cu gestul ei crud și extrem de neobișnuit. Convinsă că fiica sa de 33 de ani este posedată de diavoli, Juanita Gomez, în vârstă de 55 de ani, i-a îndesat un crucifix pe gât.

Geneva Gomez și-a găsit sfârșitul chiar în mâinile celei care i-a dat viață. Când polițiștii au găsit-o, femeia ucisă era plină de sânge, avea crucea pe piept și traume severe la nivelul feței și capului. Criminala le-a spus oamenilor legii că fiica ei era posedată de diavol. A recunoscut că a lovit-o cu pumnii și că i-a băgat o cruce pe gât, dar și un medalion, până când acesteia i-a țâșnit sânge din gură. A mai adăugat că a așteptat ca fata ei să moară, a privit-o în timp ce-și dădea ultima suflare și apoi i-a așezat trupul sub forma unei cruci. După aceea, a încercat să-i curețe trupul, dar și urmele din casă, notează news9.com.

Geneva s-a zbătut în mâinile mamei și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a scăpa. I-a lăsat criminalei sale mai multe semne pe brațe, printre care și vânătăi ușor de observat.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1