I-au crescut rădăcini de copac în loc de mâini

omul_copac_hepta.jpg

om copac
Abul Bazadar aşteaptă un tratament pentru afecţiunea lui, dar şansele de vindecare sunt destul de mici
Foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Viaţa lui Abul Bazadar, în vârstă de 25 de ani, este un infern continuu de când a fost diagnisticat cu o boală care îi transformă mâinile în rădăcini de copac.

Bazadar a descoperit când avea 10 ani că este infectat cu HPV (Human Pappiloma Virus) şi de atunci stă mai mult prin spitalele din Dhaka, Bangladesh. Nu se poate hrăni singur şi chiar cele mai simple acţiuni sunt imposibile.

Medicii, care l-au botezat cu afecţiune „omul-copac”, încearcă să găsească un tratament, dar progresele înregistrare sunt destul de mici.

În lume există peste 100 de tipuri de HPV şi toate afectează pielea. Circa 30 de tipuri se manifestă la nivelul organelor genitale, scrie The Mirror.

 • abul bajandar copac transformare boala
  Abul Bajandar, în vârstă de 25 de ani suferă de o formă rară de HPV
  foto: Hepta
 • abul bajandar copac transformare boala
  Omul copac are mâinile și picioarele în formă de crengi în creștere
  foto: Hepta
 • abul bajandar copac transformare boala
  Abul Bajandar, în vârstă de 25 de ani suferă de o boală de piele rară, denumită papilloma virus
  foto: Hepta
 • abul bajandar copac transformare boala
  Boala îi transformă încet și picioarele
  foto: Hepta
 • Maximize

1/4
Loading...

Citește și

 • Cum dorm, când se trezesc şi cum îşi fac nevoile astronauţii în condiţii de gravitaţie 0? Iată doar câteva întrebări la care cercetătorii de pe Staţia Spaţială Internaţională au fost nevoiţi să răspundă după ce au revenit pe Terra. Cum se spală, cum dorm şi, evident, dacă au văzut extratereştri au fost celelalte curiozităţi ale astronomilor amatori. NASA a explicat în ce constă o zi pe SSI.

 • Un tigru din Rusia a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce s-a aflat vestea că s-a împrietenit cu țapul care i-a fost adus de îngrijitorii safariului Primorye (din estul îndepărtat al Rusiei) ca să îl mănânce. Prietenia dintre cele două animale s-a rupt, brusc, după ce Amur l-a atacat cu coarnele în repetate rânduri pe Timur iar tigrul, sătul să-l suporte pe țap, a ripostat.

 • gregor macgregor

  Un loc de vis, cu pământul atât de fertil, încât poate oferi și trei recolte de porumb pe an, cu apa atât de pură, încât poate potoli imediat setea, și cu livezi întregi de copaci ale căror crengi se rup de atâta rod. Asta vindea, în 1822, cel mai mare escroc din istorie. Scoțianul Gregor MacGregor și-a folosit puterea de convingere pentru a aduce 250 de oameni plini de speranțe în pustiul din Honduras.

 • Cu ajutorul Google Earth, poţi vedea din propria casă întreaga lume, de la Mont Blanc la Marele Zid Chinezesc. Însă există mai multe locuri unde nici faimoasa aplicaţie nu are acces. Sau cel puţin aşa se pare. Aceste locaţii apar pixelate sau chiar şterse cu totul de pe hartă.