A fost trezită în miezul nopții de ceva care-i lingea părțile intime. A fost șocată când a văzut ce era

femeie_dormind.jpg

femeie dormind
O femeie a fost trezită în mijlocul nopții de cineva care-i lingea părțile intime
Foto Getty

De regulă, când un străin pătrunde prin efracție într-o casă, o face cu scopul de a fura ceva. O femeie a fost terifiată când a observat că cel care-i lingea părțile intime nu era partenerul său care dormea liniștit lângă ea în pat.

Vile Joseph Taouk (35 de ani) a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a intrat prin efracție în casa unui cuplu, gestul său fiind considerat asalt sexual, informează The Mirror. Încidentul s-a petrecut în Sydney, în Australia, nu se știe exact motivul pentru care a intrat în casa cuplului, dar când agresorul a zărit piciorul femeii descoperit de pătură, a avut o țintă precisă.

Câteva minute bune, femeia a crezut că este partenerul ei care o atinge în zonele intime, astfel că a stat liniștită. Abia în jurul orei 3.30 am s-a trezit și a fost îngrozită când a văzut că își făcea loc între picioarele ei un străin. „Am crezut că aici este o pensiune. Ușa era deschisă”, a încercat infractorul să se scuze, dar a fost imediat dat afară de iubitul femeii.

politie.jpg

politie
Bărbatul a fost arestat la scurt timp după ce a comis fapta
Foto Mirror.co.uk

Imediat după ce au chemat poliția, agenții au luat probe de ADN de pe pijamalele femeii, l-au identificat pe bărbat și l-au găsit la scurt timp tot pe strada unde locuia cuplul. În fața curții de judecată, infractorul și-a recunoscut fapta și și-a cerut iertare față de femeia care s-a simțit agresată.

Loading...

Citește și

  • roboti sex viitor

    Pare un scenariu de film, dar e realitate! În viitor, contactul interuman va fi din ce în ce mai rar. Nici măcar nu vom mai face sex unii cu alții, spun experții. În schimb, fiecare persoană va avea câte un robot ce îi va putea satisface toate poftele. Primii pași au fost deja făcuți. Roboții nu mai sunt doar mașinării industriale. Ne ajută la treburile casei, ne fac de mâncare, iar în viitor ne vor îndeplini și cele mai ciudate fantezii sexuale.

  • parinti asistenta medicala

    Părinții unei fete decedate au văzut o asistentă medicală făcând sex în patul pe care aceștia îl păstraseră în semn de comemorare. Melissa Dye s-a oferit să aibă grijă de casa lor în timp ce aceștia sunt în vacanță, dar nu știa că soții au pus camere de supraveghere în toată casa.