A fost înfometată de propriul bunic, până a ajuns piele și os. Cântărea doar 16 kg

abuse-victim-before-680820.jpg

A fost abuzată de propriul bunic, până când viața i-a fost pusă în pericol
Foto: Twitter

Imagini șocante au fost publicate pe o rețea de socializare de către o tânără de 20 de ani. Prin gestul curajos al fetei, și-a asumat identitatea și a arătat întregii lumi drama prin care a trecut. Victimă a violenței domestice, a fost înfometată de propriul bunic, până ajunsese ca un schelet, cântărind doar 16 kilograme.

Fata, de origine japoneză, cunoscută în mediul online doar sub pseudonimul „Wild Cabbage” (Varza săbatică), a arătat tuturor în ce hal ajunsese în timpul adolescenței, din cauza propriului bunic care îi interzicea să mănânce.

pay-asiawire-thinsurvivor-01.jpg

Slăbise atât de mult, încât ajunsese să cântărească doar 16 kg
Foto: Twitter

Tânăra a trăit practic la limita supraviețuirii. The Mirror scrie că bărbatul care ar fi trebuit să o îngrijească nu-i dădea voie să se atingă de hrană, iar când o prindea că mănâncă pe ascuns, o lovea cu pumnii în stomac. Fata a suferit cumplit din cauza malnutriției și a trăit atât de mult timp în această situație periculoasă, încât tot ce încerca apoi să mănânce vomita.

pay-asiawire-thinsurvivor-02.jpg

Atunci când o prindea că mănâncă pe ascuns, bărbatul o lovea cu pumnii în stomac
Foto: Twitter

Când într-un final a primit ajutor și a fost dusă la medici, aceștia i-au spus șocați că venise la ei când mai avea doar câteva minute de trăit. Acum, fata încearcă prin aceste imagini să trezească un semnal de alarmă pentru toate persoanele care se confruntă cu violență domestică, să ia atitudine și să ceară ajutor.

brave-young-woman-shares-shocking-photos-after-being-starved-by-her-grandfather-for-10-years.jpg

Și-a făcut publică povestea pentru a trezi un semnal de alarmă față de violența domestică
Foto: Twitter
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1