A folosit pagini din pașaport drept hârtie igienică! Explicația femeii

pasaport_hartie_igienica.jpg

pasaport hartie igienica
Într-o situație de criză, femeia nu s-a gândit că dacă va folosi pașaportul drept hârtie igienică va trebui să suporte consecințele
foto: epochtimes-romania.com/ Hepta
Citeste tot despre: 

O britanică a avut de dat câteva explicații jenante la aeroport, după ce ofițerii de control au observat că din pașaportul ei lipseau câteva pagini. Femeia încerca să intre în Thailanda când autoritățile au întrebat-o „Ce s-a întâmplat aici?”, referindu-se la actul care trebuia să îi garanteze accesul în țară.

Femeia s-a rușinat, iar la început le-a spus că a pierdut paginile care lipseau. Abia mai târziu și-a făcut curaj să le explice autorităților ce se întâmplase de fapt. Potrivit independent.co.uk, totul s-a petrecut când Faye Wilson se afla în stare de ebrietate.

„Mergeam de la un bar la altul și trebuie să fi fost disperate să facem pipi și, evident, nu aveam hârtie igienică. Erau poate două sau trei pagini. Eram puțin beată așa că nici nu m-am gândit la consecințe”, a povestit Faye.

„Serviciile de imigrație thailandeze mi-au deschis pașaportul și au început să se uite prin el, când au întrebat «Ce s-a întâmplat aici?». Am zis doar că am pierdut paginile pentru că eram prea rușinată să explic adevăratul motiv. Înainte să pot explica mai mult, m-au deportat înapoi în Dubai și apoi în Glasgow și mi-au confiscat documentele”, a mai relatat femeia.

Pentru a-și putea continua călătoria, Faye Willson trebuie să depună cerere pentru un pașaport de urgență, întrucât cel pe care îl avea deja nu mai poate fi folosit.

Loading...

Citește și