Femeie soldat, acuzată că și-a violat colega de armată în somn!

hannah_heslop.jpg

hannah heslop
Hannah Heslop (25 de ani) a fost acuzată de abuz sexual
foto: Solent News

O femeie soldat a fost acuzată de abuz sexual de către colega ei de armată, care susține că a violat-o în somn. Hannah Heslop (25 de ani), care a mărturisit că este bisexuală, i-ar fi zis victimei că o va „face homosexuală” cu câteva ore înainte de consumarea actului.

După o noapte petrecută în oraș între colege, cele două femei soldat s-au întors în camerele lor de armată, localizate la Normandy Barracks, în Keconfield, East Yorkshire. Atunci când victima a adormit, Hannah i-ar fi dat jos pantalonii și lenjeria intimă. Colega ei a povestit că s-a trezit, resimțind dureri, și a găsit-o pe acuzată „între picioarele ei”, potrivit dailymail.co.uk.

„Am ieșit cu ele (colege de armată, n.r.) doar pentru a-mi face prietene noi. A fost doar ca să ies și să socializez. Ea (Heslop, n.r.) mă întreba dacă, atunci când ies în oraș și mă îmbăt, mă îmbăt atât de tare încât uit ce am făcut”, a mărturisit victima, care a preferat să rămână anonimă.

Apoi, aceasta a povestit că Heslop i-a făcut avansuri sexuale explicite, susținând că știa cum să satisfacă o femeie din punct de vedere sexual. Apoi, aflată în stare de ebrietate, a pierdut complet șirul întâmplărilor.

„Îmi amintesc că m-am trezit din cauza unei dureri. Eram adormită, leșinată. Dormeam adânc. Mi-a luat o secundă să îmi dau seama ce se întâmpla. Nu știu dacă am țipat sau am dat cu picioarele, dar am făcut-o pe Heslop să se dea înapoi. Stăteam, șocată. Nu știam ce se întâmpla, nu știam ce se petrecea. Heslop era la un capăt al patului. Cred că a zis «Trebuie să plec», iar apoi a plecat. Nu i-am răspuns nimic”, a mai povestit victima.

Heslop susține că victima era conștientă

Pe de altă parte, acuzata susține că întregul act ar fi fost consensual. „Sunt o persoană extrovertită, sociabilă. Flirtez, din fire, cu bărbați și femei. Îmi umblă mâinile, da. Întâi am fost atrasă de ea. Am crezut că era o femeie foarte drăguță și tânără. Am fost atrasă de ea”, a povestit Heslop.

Ulterior, în timpul actului, acuzata susține că victima ar fi fost conștientă. „Când m-am uitat la ea (în timpul actului sexual, n.r.), avea ochii deschiși. Nu am avut o conversație în timpul momentelor de intimitate”, a mai explicat ea.

Totul s-a întâmplat la 6 martie, anul trecut. După un proces de trei zile, Hannah Heslop a fost acuzată de abuz sexual. Sentința acesteia va fi stabilită la Curtea Bulford Military, vineri, 18 martie.

Loading...
 
 

Citește și

 • sotie moarta

  Când soția i-a murit într-un accident rutier, un bărbat a organizat îndurerat funeraliile, fiind complet convins că nu o va mai revedea vreodată. La doi ani de la eveniment, însă, el a avut parte de o surpriză șocantă care i-a schimbat total viața.

 • selfie jenant jucarie sexuala

  Isteria „selfie”-urilor a devenit deja ceva obișnuit pentru cei mai mulți dintre noi. Unele persoane însă sunt atât de preocupate să se surprindă pe sine în fotografie, încât neglijează detaliile jenante din jur care îi pot strica momentul. O tânără s-a făcut de râs pe internet după ce a publicat o poză cu ea însăși în baie, dar nu a observat că în cadru a "prins" şi altceva.

 • Heather

  O femeie din Marea Britanie credea că și-a întâlnit dragostea adevărată atunci când s-a îndrăgostit de dominicanul Adonis Rodriguez. Cei doi s-au întâlnit în țara natală a bărbatului de 21 de ani, în timp ce lucrau împreună la un hotel.

 • prietena sotie

  Minciuna are picioare scurte, spune o vorbă din popor. Cei care au mințit măcar o dată în viață știu că este adevărat. Totuși, asta nu îi impiedică pe unii să încerce să scape basma curată. Un bărbat a crezut că își poate ascunde aventurile extraconjugale de soția lui, însă, în cele din urmă, femeia l-a prins.