Femeie bătută de familia soțului cu crosa de hockey, dintr-un motiv inimaginabil

batuta_cu_crosa.jpg

batuta cu crosa
O femeie a fost bătută cu crosa de hockey, de familia soțului ei
foto: captură video/metro.co.uk

O femeie a fost bătută cu bestialitate de familia soțului ei. Meena Kashyap (35 de ani) a fost lovită în repetate rânduri cu o crosă de hockey, agresorii fiind cumnatul ei și un prieten al acestuia.

Recent, cei doi bărbați ar fi aflat că femeia s-ar fi plâns de comportamentul lor agresiv față de ea, potrivit Metro.co.uk, însă nu acesta ar fi fost motivul principal. Cearta ar fi pornit de la zestrea în valoare de aproximativ 9.500 de euro primită de la socri.

La început, nu s-a pus problema banilor, însă când părinții soțului lui Meena au aflat că aceasta a dat naștere unei fetițe, au fost de-a dreptul furioși. Femeia susține că a fost bătută în repetate rânduri de familia partenerului ei de viață, însă nimeni nu a luat-o în seamă până acum. Cea mai recentă bătaie primită a fost filmată, în imagini văzându-se cum este lovită de mai multe ori cu o crosă de hockey.

Atenție! Imaginile pot afecta emoțional

Acum, femeia a depus plângeri împotriva soțului ei, Daljit Singh, fratelui acestuia, Kamaljeet, și împotriva prietenului fratelui, identificat doar sub numele de Gaurav. Tatăl victimei a declarat că nu este prima oară când femeia s-a plâns de violențe: „Ne-am plâns de această problemă și anul trecut, dar nu s-a rezolvat nimic. Sunt căsătoriți de doi ani și au o fetiță. Familia lor cere o zestre de 700.000 de rupii (aproape 9.500 de euro)”.

În prezent, cazul se află în desfășurare, iar autoritățile au început investigațiile.

loading...
Loading...

Citește și