Femeia cu barbă: «Vreau să arăt ca Moş Crăciun!»

c124-g-foto2-90-60-flip-get.jpg

Pentru a semăna cu Moşul, intenţionează să-şi pună bigudiuri

Este celebră pe plan mondial după ce a anunţat la începutul acestui an că îşi lasă barbă! Nova Galaxia, din Virginia, SUA, s-a îndrăgostit de tânăra Ash Byrd (25 de ani) care a convins-o să nu se mai radă. Acum Nova vrea să semene cu... Moş Crăciun.

S-a bărbierit zilnic timp de 14 ani. În noiembrie 2017, s-a mutat în aceeaşi casă cu iubita ei Ash Byrd. Aceasta i-a scuns lamele şi a convins-o să îşi lase barbă. Cele două s-au cunoscut la o prezentare de modă în 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere.

Ash a bănuit că Nova suferă de sindromul ovarelor polichistice (n.r. afecţiune care împiedică ovulaţia, produce dereglaje hormonale şi stimulează supraproducţia de androgen, un hormon masculin).

Zoom
Nova Galaxia, 26 de ani, foloseşte substanţe speciale pentru a avea o barbă bogată

A reuşit timp de cinci ani să îi redea încrederea Novei şi în cele din urmă a convins-o să îşi lase barbă după modelul celebrităţilor. A început cu stilul de cioc al lui Brad Pitt, apoi l-a imitat pe Ryan Reynolds şi pe Shia LaBeouf, iar acum are ambiţii mari de tot.

„Vreau să îmi las barbă de Moş Crăciun. Cred că e suficient să nu mă mai bărbieresc timp de doi ani şi voi avea cu siguranţă o barbă călugărească. Datorită iubitei mele am ajuns să îmi iubesc părul de pe faţă şi să o las pe ea să mă bărbierească în fel şi chip”, a declarat recent Nova Galaxia într-un interviu pentru NY Post.

Zoom
Iubita ei, Ash Byrd, a convins-o să nu se mai radă deloc

Pentru că vrea să aibă o bogăţie de barbă, Nova foloseşte uleiuri speciale, balsam de păr pe bază de esenţă de măsline şi îşi „modelează” barba cu o ceară naturală. Când iese pe stradă se îmbracă în fuste largi, se rujează şi şi-a tatuat special sprâncenele pentru a le face cu ochiul trecătorilor.

„Lumea mă salută doar pentru a-mi auzi vocea. Atunci realizează că sunt femeie... cu barbă”, a glumit Nova.

loading...
Loading...