Femeia cu barbă s-a cuplat cu bărbatul-homar

soti-56121511515.jpg

femeia cu barba barbatul homar
Femeia cu barbă și bărbatul homar formează un cuplu

Te trec fiorii când îi vezi! Femeia cu barbă Jessa Olmstead şi-a găsit recent fericirea în braţele bărbatului-homar, Grady Stiles III. Ei sunt vedetele unui show de ciudăţenii, care are lor pe plajă în California.

Povestea lor de dragoste înduioşează întreaga lume. Jessa Olmstead este o femeie în vârstă de 30 de ani din Los Angeles, care a suferit întreaga viaţă din cauză că îi creşte barba ca la bărbaţi. Suferă de tulburări hormonale, din adolescenţă, şi ani în şir s-a bărbierit cu disperare ca să ascundă această suferinţă. În cele din urmă, când a aflat că necazul ei o poate face vedetă la Freakshow, un show de ciudăţenii care se desfăşoară în fiecare sâmbătă şi duminică pe Plaja Venice, şi-a învins ruşinea. Ba chiar şi-a lăsat barba să crească mare pentru a arăta ca o femeie cât mai neobişnuită. Acum îi place aşa de mult cum arată, încât este decisă să nu se mai bărbierească niciodată. Surpriza cea mai mare pentru ea a venit după ce şi-a găsit fericirea în braţele colegului ei de show, Grady Stiles III, în vârstă de 30 de ani, supranumit bărbatul-homar. Este uimită că acesta o place aşa cum e şi nu îi cere să se chinuie mereu ca să scape de podoaba facială. La rândul ei, Jessa nu este deranjată că iubitul are mâinile ca nişte cleşti, din cauză că suferă de o boală rară numită ectrodactilie. Grady este a şasea generaţie din familia sa care moşteneşte acest defect genetic. Jessa îl place aşa cum este şi nu se teme că progeniturile lor vor putea să sufere de amândouă bolile rare. “Nu ne pasă dacă lumea vorbeşte despre noi. Am fi surprinşi dacă nu ar vorbi”, a spus Jessa, care a dezvăluit că a fost atrasă cel mai mult de simţul umorului al iubitului său. 

Click! spune

Femeile cu barbă au fost subiect de legendă din cele mai vechi timpuri. Boala se numeşte hipertricoză şi e cauzată de tulburări hormonale ce duc la creşteri în exces ale părului. Degetele sub formă de cleşti apar din cauza ectrodactiliei. Este una dintre cele mai rare boli genetice, manifestată prin absenţa unuia sau mai multor degete.

S-a măritat cu ea însăşi

 

Sophie Tanner, de 37 de ani, este şi ea o femeie ciudată din Marea Britanie. Sătulă să fie mereu înşelată de iubiţi, ea a luat o decizie cu totul şi cu totul neobişnuită. Sophie, care trăieşte în Brighton, s-a hotărât să se mărite cu ea însăşi. Ba chiar şi-a făcut şi o nuntă în toată regula, în prezenţa prietenilor şi a rudelor. Un apropiat al său a acceptat să ţină locul preotului.

Loading...

Citește și

 • homosexual insarcinat

  Un bărbat în vârstă de 52 de ani, a cărui identitate a rămas anonimă, a susținut că este însărcinat după ce a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu un bărbat. Cazul este cu atât mai straniu cu cât acesta este căsătorit cu o femeie și are doi copii.

 • femeie la politie

  O femeie în vârstă de 32 de ani a raportat polițiștilor că a fost violată de către cumnatul ei, la numai câteva minute după consumarea faptului. Mai mult, aceasta le-a adus organelor legii dovada clară a violului, penisul atacatorului ei, pe care, le-a explicat, l-a tăiat cu o seceră.

 • sex la volan

  Un conducător auto din Moscova a fost surprins în ipostaze cel puțin ciudate. Fără a se teme de un posibil accident sau de ochii indiscreți ai celorlalți participanți la trafic, un tânăr pare că face sex în timp ce își conduce bolidul cu mulți cai putere.

 • statie autobuz china

  Un bărbat a șocat trecătorii pe stradă după ce și-a dat pantalonii jos și a început să își facă nepăsător nevoile în văzul tuturor, în timp ce își savurează liniștit țigara. Imaginile dezgustătoare au devenit virale pe toate rețelele de socializare. Internauții s-au arătat de-a dreptul oripilați de gestul tânărului exhibiționist, care pare că nu a avut nicio jenă atunci când s-a apucat să-și facă nevoile ziua în amiaza mare.