Femeia care s-a măritat cu fantoma unui pirat divorţează după doar câteva luni de căsnicie

femeia_maritata_cu_o_fantoma.jpg

femeia maritata cu o fantoma
Amanda Large Sparrow a divorţat pentru că fantoma începuse să o ignore

Amanda Sparrow Large, de 46 de ani, a devenit celebră la nivel mondial după ce s-a măritat la începutul acestui an cu fantoma unui pirat fioros, care a trăit acum 300 de ani. Amanda a declarat la nunta cu pirtatul că era plictisită până peste cap de bărbaţii „fizici” şi descoperise plăcerea erotică a „sexului spiritist”. Cel care i-a oferit nişte nopţi fierbinţi de neuitat a trăit în secolul XVIII şi jefuia vasele comerciale care se apropiau de Haiti.

Amanda Sparrow s-a măritat cu fantoma unui pirat şi acum divorţează de el pentru  că... nu se mai înţeleg de loc. Femeia care locuieşte în Drogheda, Irlanda, a organizat nunta cu piratul în apele internaţionale din largul costelor irlandeze. Procesiunea de acum câteva luni a fost condusă de un şaman. La eveniment au fost prezenţi şi copiii Amandei Large. Certificatul de căsătorie a fost eliberat de căpitanul ambarcaţiunii care a găzduit fericitul eveniment. Însă după ceva luni de mariaj, Amanda a descoperit că „este foarte periculos să te legi sufleteşte de o fantomă pentru că, în loc să te iubească, începe să te bântuie şi să te hărţuiască”. Aşa că Amanda a luat o decizie fermă: „Am simţit că a venit vremea să pun punct relaţiei cu piratul. I-am spus că mariajul nostru s-a încheiat şi l-am poftit să dispară din viaţa mea”, a explicat Amanda într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun. Amanda a plătit 6.000 de euro pentru a-şi schimba numele din Amanda Large în Amanda Sparrow Large.

Citeşte şi

L-a înşelat pe Turnul Eiffel cu o macara

Ce nebună! S-a măritat cu podul

Ea a recunoscut că a ales acest nume după ce s-a îndrăgostit de personajul interpretat de Johnny Depp în filmul „Piraţii din Caraibe”. Întrebată cum a făcut sex în noaptea nunţii cu soţul ei „fantomatic”, Amanda a explicat că „a fost o experienţă spiritistă incredibilă”. Şi pentru că la nuntă, strigoiul nu a apărut în carne şi oase, după cum l-a rugat mireasa, verigheta lui a fost pusă pe o lumânare aprinsă. Amanda a explicat că „sexul cu o fantomă nu înseamnă masturbare şi un schimb de energie paranormal care are o finalizare erotică”. Nunta cu piratul mort acum 300 de ani a avut loc pentru că fantoma a cerut-o de soţie pe Amanda după o noapte nebună de amor, care a avut loc în 2017. După ce s-au căsătorit, piratul a început să îşi evite soţia şi întâlnirile dintre ei s-au produs doar noaptea. Sătulă de atâta singurătate, Amanda i-a dat papucii strigoiului şi l-a trimis să bântuie pe altcineva pentru că ea... divorţează.

Loading...

Citește și