A făcut selfie cu lebăda și apoi a lăsat-o să moară

femeie_lebada_selfie.jpg

femeie lebada selfie
O femeie a vrut neapărat să se pozeze cu o lebădă
foto: Nake Batev

După ce un pui de delfin a murit pe o plajă în Argentina din cauza turiștilor care au vrut să-și facă un selfie cu el, un alt caz asemănător a apărut în orașul Ohrid, din Macedonia. O lebădă a murit la numai câteva momente după ce o femeie a tras-o de aripă pentru a se poza alături de ea.

Pasărea înota pe lac, când o turistă s-a apropiat și a tras-o la mal. Femeia a încercat, în zadar, să o facă să stea la poză, iar după ce a obținut câteva cadre alături de lebădă, a abandonat-o la marginea lacului. Potrivit martorilor citați de dailymail.co.uk, lebăda a murit la scurt timp.

femeie_lebada_selfie_3.jpg

femeie lebada selfie
Femeia a tras pasărea afară din lac, de aripă
foto: Nake Batev

 

Cei prezenți la fața locului au explicat că pasărea nu s-a ferit atunci când femeia s-a apropiat de ea, întrucât este un lucru obișnuit ca turiștii să viziteze lacul. Totuși, lipsa de reacție i-a fost fatală.

femeie_lebada_selfie_2.jpg

femeie lebada selfie
Potrivit martorilor, lebăda a murit la scurt timp după ce a fost abandonată pe mal
foto: Nake Batev

 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un delfin a murit după ce turiștii l-au pasat din mână în mână ca să facă poze cu el. 

Loading...

Citește și

  • pui delfin argentina

    O plajă din orașul Santa Teresita, Argentina, a fost locul unei scene crude: un pui de delfin a fost lăsat să moară după ce mai mulți turiști și-au făcut fotografii cu animalul marin.

  • animale boli prevenire

    După mai multe teste și analize, cercetătorii au ajuns la concluzia că unele animale pot detecta prezența anumitor boli. Mai exact, aceste animale au abilitatea de a simți când o persoană suferă de boli grave precum cancerul sau când urmează să aibă o criză de epilepsie.

  • Porneşte spre casă la dată fixă, zboară peste 12.500 de kilometri, traversează 20 ţări de pe trei continente şi nu uită niciodată drumul până la Braşov, unde îşi are cuibul. Acvila Arlie, devenită simbol naţional de la scoaterea ei în lume de ornitologii români, se află la 6.000 de kilometri de România. Să-i urăm „Bun venit!”.

  • Când o tânără din Rusia a dat peste doi pui de pisică într-o curte, nu a stat nicio clipă pe gânduri şi i-a luat acasă. Felinele, două pisici roşcate, erau atât de mici şi fragile că nu ar fi putut să supravieţuiască pe cont propriu. Nu se aştepta însă ca micuţii să fie o sursă zilnică de bucurie.