A făcut ménage à trois cu prietena ei, în timp ce aceasta dormea! Cum a trezit-o

menage_a_trois.jpg

menage a trois
O femeie s-a trezit în mijlocul unui menage a trois cu prietena ei și un bărbat
foto: Hepta
Citeste tot despre: 

După o noapte în care a consumat băuturi alcoolice, o femeie s-a trezit în mijlocul unei partide de sex în trei cu prietena ei și un bărbat.

Când a mers la culcare alături de prietena ei, nu se aștepta ca dimineața să o prindă în toiul unui ménage à trois. Cele două nu s-au înțeles verbal, iar cazul lor a ajuns, eventual, în instanță, scrie dailymail.co.uk.

Lucy Coleman(34 de ani), o femeie care a preferat să rămână anonimă și un bărbat pe nume Matt, au ajuns în același pat după o noapte de băut. Petrecerea a început în oraș, în Kent, Edenbridge (Anglia). Inițial au fost trei femei, însă pe măsură ce noaptea s-a lăsat, una dintre ele a plecat, iar abia apoi Matt s-a alăturat grupului. Au rămas, astfel, Lucy, prietena ei și Matt.

La un moment dat, cei trei au decis să ducă petrecerea la locuința lui Lucy. Au continuat să consume băuturi alcoolice, și posibil și droguri, iar în jurul orei 3 dimineața, prietena lui Lucy a mers la culcare, îmbrăcată în pijamale și lenjerie intimă.

A doua zi dimineață, femeia s-a trezit în timp ce era mângăiată în zona intimă de Lucy, care întrețina în acele momente relații intime cu Matt. La început, Lucy i-ar fi cerut scuze prietenei ei, motivând că a crezut că-l mângâia pe bărbat. Ulterior, însă, aceasta ar fi devenit agitată și ar fi atacat-o în sufragerie.

Victima a făcut plângere împotriva lui Lucy Coleman, pentru abuz sexual. Aceasta neagă acuzațiile și susține că prietena ei ar fi fost de acord să participe la partida de sex în trei, însă cele două ar fi început să se certe după ce Matt a plecat.

Totul s-a petrecut în 2015, însă procesul este încă în desfășurare.

Loading...
 
 

Citește și