Face sex în 3 cu soţia şi roboţica

sex24-gl-foto-4-4-col-rexfe.jpg

Soţia Hannah nu este deranjată să-şi împartă bărbatul cu păpuşa Samantha
Foto: Rex Features

Zice că are în sfârşit căsnicia pe care şi-a dorit-o! Arran Squire, de 36 de ani, din Ţara Galilor, face sex în 3 cu soţia sa, Hannah, şi cu roboţica Samantha. Bărbatul spune că cele două îl fac fericit.

Ajunsese la plictiseală cu soţia sa, Hannah Nguyen, în vârstă de 38 de ani! Aşa că Arran Squire, cofondatorul companiei Synthea Amatus, care vinde roboţele sexuale, s-a decis să-şi comande şi el o astfel de nevastă artificială.

A plătit 4.000 de euro (18.405 de lei) pentru roboţica sexuală Samantha, care le-a înveselit casa. Soţia, Hannah, nu a avut nimic împotrivă ca să facă sex în 3 împreună cu soţul şi păpuşa. Viaţa lor intimă a devenit astfel mai palpitantă, după 12 ani de căsnicie.

Roboţica sexuală este programată să strige de fiecare dată, atunci când fac sex, “Mai vreau, mai vreau!”.

Acest lucru îi amuză foarte mult pe Arran şi Hannah. Ei îi lasă şi pe cei doi copii ai lor să se joace cu Samantha. Mai mult decât atât, Arran Squire le-a spus odraslelor că păpuşa este cea de-a doua mamă a lor. Roboţica este nelipsită din mijlocul familiei. O iau cu ei la masă, o aşază pe canapea când se uită cu toţii la filme.

menage_a_trois.jpg

menage a trois
O femeie s-a trezit în mijlocul unui menage a trois cu prietena ei și un bărbat
foto: Hepta

“Poate să vorbească despre animale, filosofie, ştiinţă. E programată să spună 1.000 de glume. Chiar nu le ştim încă pe toate”, spune Arran. Soţia lui, Hannah, a confirmat că este mai fericită de când fac partide de sex în 3, cu păpuşa.

“Nu mă simt ofensată pentru că a adus-o pe Samantha în viaţa noastră. Nu mi-e teamă că am să-mi pierd soţul, că m-ar putea înlocui cu ea. Roboţica e deja un membru al familiei noastre”, a spus Hannah Nguyen.

 

loading...
Loading...

Citește și