Există viață după moarte! Detaliul bizar surprins la locul unui accident

363fd7ae00000578-3689344-image-a-14_1468452631682.jpg

Imaginea surprinsă de Saul Vazquez
Sursă: Facebook

Ce se întâmplă după ce murim este întrebarea fără răspuns care macină omenirea încă de la existența ei. Dar, pentru cei care cred în viața de apoi, imaginea de mai jos poate să le confirme bănuielile.

Saul Vasquez este un șofer de tir care a pozat momentul unui accident ce a avut loc în Powell County, Kentucky. În imagine, susține șoferul, se poate vedea cum sufletul celui care a murit în accidentul de mașină îi părăsește corpul. Poza a fost publicată pe Facebook și a stârnit numeroase reacții în spațiul virtual. Mii de oameni care cred în existența vieții de apoi au distribuit imaginea.

Vasquez susține că a făcut poza marți, în jurul orei locale 18:30, din cabina tirului pe care îl conducea. „Măriți imaginea și fiți atenți la umbra ce se ridică deasupra pălăriei polițistului. Sper că toată lumea implicată în accident a scăpat nevătămată”, a scris șoferul. În realitate, un motociclist al cărui nume nu a fost făcut public, a fost rănit grav în acest accident. El a fost transportat la spital însă nu a mai rezistat, trecând în neființă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1