Ei sunt familia în care toți membrii au câte șase degete la fiecare mână și picior

fam_de_silva.jpg

de silva familie
Cele șase degete la fiecare mână și picior sunt o marcă a familiei De Silva
Foto: Metro.co.uk

Cei mai mulți părinți s-ar îngrozi dacă unul dintre copiii lor s-ar naște cu mai multe degete decât ar trebui să aibă o persoană în mod obișnuit. Dar nu și pentru familia De Silva, în care toți membrii au câte șase degete la fiecare mână șo picior.

Originari din Brazilia, membrii familiei De Silva au uimit întreaga lume nu prin condiția lor fizică, ci prin atitudinea pe care aceștia o au față de abilitățile lor unice. Toți cei 14 membri ai familiei De Silva sunt mândri de faptul că s-au născut toți cu câte șase degete la fiecare membru, iar acest lucru a devenit chiar o trăsătură distinctivă a întregii familii.

Pentru ei, degetele în plus nu sunt o dizabiliate, ci un avantaj, având în vedere că sunt funcționale și se descurcă de minune cu ele în viața de zi cu zi. Printre cei din familia De Silva vei da numai oameni cărora le plac meserii și îndeletniciri năstrușnică (în aparență) pentru cineva care are degete în plus. Această condiție nu i-a împiedicat să fie muzicieni sau fotbaliști foarte buni.

Familia De Silva a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a celui mai nou membru al lor, micuțul Vinicius, cu toții având emoții în privința dilemei dacă se va naște sau nu și el cu câte șase degete, având în vedere că mama lui are „doar” cinci degete, astfel că existau șanse de 50% ca să ducă mai departe „moștenirea” familiei. Din fericire pentru cei 14 De Silva, Vinicius s-a născut și el cu bizara malformație.

Tatăl copiilor a mărturisit într-un interviu că cele șase degete sunt o marcă a familiei lor și nimeni în regiune nu mai este ca ei, potrivit metro.co.uk.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1