Ea e cea mai păroasă femeie din Africa! Adoră „podoaba” ei facială și vrea să fie actriță

femeia_paroasa.jpg

femeia paroasa
E considerată cea mai păroasă femeie din Nigeria, dar nu vrea să se radă
Foto: The Sun

Se zice că nu trebuie să lași nimic să stea în calea viselor tale, chiar și în cazul în care ești declarată drept cea mai păroasă femeie din Africa! Tânăra din imagine se mândrește cu părul ei facial și dintre sâni și nu dorește să scape de el, chiar dacă vizul ei este de a deveni actriță.

Queen Nonyerem Okafor (29 de ani) este considerată cea mai păroasă femeie din Nigeria și nu are niciun fel de rezerve în a-și pune în evidență „look-ul” neobișnuit. Queen este originară din Nneobi-Nnewi, din sud-estul Nigeriei. Ea s-a născut o femeie normală, lipsită de păr facial, dar acesta a început să-i crească în mod excesiv la vârsta de 21 de ani, după cum informează The Sun.

Îi place să își facă „selfie-uri” pe care să le publice pe Internet și în ciuda comentariilor răutăcioase pe care le primește uneori, Queen nu stă deloc rău la capitolul dragostei, fiind deja logodită. Cu toate că nu a dezvăluit numele logodnicului, ea a publicat pe o rețea de socializare acest detaliu pentru a nu mai da satisfacție celor care îi spun că niciun bărbat nu s-ar simți atras de o astfel de femeie.

femeia_cu_barba.jpg

femeia paroasa
Își dorește să devină actriță
Foto: The Sun

În prezent, locuiește în Lagos, dar își dorește foarte mult să intre în industria cinematografică nigeriană. Nimeni nu a văzut-o pe Queen cu o barbă lungă fiindcă, după cum spune ea, o tunde periodic. Queen susține că nu are cum să scape de părul facial deoarece îndepărtarea lui atrage de fapt o creștere și mai deasă. Totuși, doctorii nu au găsit evidența vreunui dezechilibru hormonal.

„Îmi place să-mi arăt chipul oamenilor care mă știu, pentru mine, pentru a mă remarca, dar aș vrea ca întreaga lume să mă cunoască. Familia îmi spune că ar trebui să mă rad, dar eu am crescut acum, nu trebuie să fac mereu ce spun alții, știu ce vreau în viață”, a declarat ea într-un interviu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1