Sfaturile femeii cu cel mai puternic vagin

24-foto6-85-90.jpg

Kim Anami ridică greutăţi cu vaginul, de 20 de ani
Citeste tot despre: 

Kim Anami, în vârstă de 44 de ani, a devenit cunoscută în întreaga lume pentru că ridică tot felul de obiecte, de la nuci de cocos la plăci de surf, cu părţile intime.

Americanca spune că a reuşit să aibă cel mai puternic vagin din lume datorită exerciţiilor de kung fu speciale. Ea le sfătuieşte pe femeile din întreaga lume să-şi întărească zona intimă ridicând diferite obiecte, ca să aibă orgasm garantat.

“Întărind muşchii vaginali vă veţi creşte libidoul şi plăcerea sexuală. De asemenea, veţi preveni prolapsul pelvin  de după naştere”, spune femeia, care practică ridicarea de greutăţi cu vaginul de 20 de ani.

 

Loading...

Citește și

  • tipuri de vagin adorate de barbati

    Vaginul întotdeauna a fost un mister pentru reprezentanţii sexului puternic, nu există două la fel, iar unele sunt cu totul excepţionale. În acest articol vă prezint 5 tipuri de vagin adorate de bărbaţi şi câteva aspecte de care trebuie să țineți cont.

  • amy schumer

    Amy Schumer (34 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și comediantă. Fanii îi iubesc simțul umorului dar și curajul de a spune cele mai trăsnite chestii în fața camerelor de filmat. Cea mai bună dovadă în acest sens o constituie un interviu în cadrul galei Globurile de Aur 2016.