Dezmăț la Universitatea Oxford! Alcool și scene obscene la petrecerea de început de an

dez.jpg

Oxford studenti petrecere
Petrecere la Oxfrod
Foto: thesun.co.uk
Citeste tot despre: 

Deși sunt renumiți pentru prestigiul universității ce se prezintă ca fiind una dintre cele mai bune din lume, studenților de la Oxford le place să dea petreceri nebune. Beție până la leșin, ținute dezmățate și scene de striptease, droguri și geamuri sparte sunt doar câteva elemente ce alcătuiesc peisajul unei petreceri din campusul renumitei universități.

Conducerea universității pare să nu mai aibă sub control situația din campus, aceștia fiind nevoiți să suplimenteze paza în interiorul colegiului după ce anterior au fost desfășurate competiții de băut ce s-a lăsat cu scene ce depășesc imaginația. Ultima petrecere de sâmbătă seara a i-a lăsat fără cuvine pe toți, martorii fiind de părere că a fost mai sălbatică ca niciodată.
"Nu a fost niciodată chemată paza la o petrecere din campus. E fără margini tot ce se întâmplă", a declarat un martor pentru The Sun.
Tinerilor pare să nu le pese prea mult de nebunia creată în campus, aceștia postând pe rețelele de socializare fotografii cu studenți în comă alcoolică, înconjurați de sticle de votcă, precum și în ipostaze obscene.

sun.jpg

Oxford studenti petrecere
Petrecere la Oxfrod pentru inceperea noului an universitar
Foto: thesun.co.uk

"Cam 95% din banii de buzunar dați de părinți tinerilor merg pe băutură. S-au stropit cu stingătoarele de incendiu și s-au bătut cu jeleuri. Unii dintre ei au ajuns și la spital. Alții au spart geamurile, au consumat droguri și au făcut baie în fântâna arteziană. Scene de sex au fost desfășurate fără rețineri în fața tuturor", a mai declarat martorul din interiorul campusului.
În luna iulie un alt student, pe nume Benedict Aldous a fost surprins în campus îmbrăcat ca un membru Ku Klux Klan.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1