Detaliul straniu surprins în timpul unui meci de box al lui Mike Tyson

3423515200000578-3589539-the_clip_appears_to_show_a_spectator_standing_in_the_front_row_u-m-25_1463167098288.jpg

mike tyson box detaliu straniu telefon mobil
Un detaliu straniu a fost surprins în timpul meciului de box al lui Mike Tyson din 1995
Foto Daily Mail

O fotografie realizată în timpul meciului celebrului boxer Mike Tyson a surprins un detaliu care stârnește numeroase controverse. În public, se poate vedea cum o persoană pare să filmeze sau să pozeze meciul cu un dispozitiv ce seamănă cu telefoanele inteligente de astăzi. La acel moment însă, astfel de dispozitive nu fuseseră încă inventate. Să fie oare o călătorie în timp?

Prmul telefon mobil cu o cameră foto încorporată a fost vândut pentru prima dată în anul 2000, relatează DailyMail.co.uk. Totuși, numeroși sceptici sunt de părere că detaliul surprins în timpul meciului de box din 1995, reprezintă de fapt un „smartphone”.

3423515800000578-3589539-the_video_was_first_published_on_youtube_in_september_2015_by_ha-m-26_1463167113151.jpg

mike tyson box detaliu straniu telefon mobil
Dispozitivul seamănă foarte bine cu un telefon mobil de azi
Foto Daily Mail

În imagine se poate vedea cum unul dintre spectatorii care stau în primul rând, înregistrează meciul dintre Mike Tyson și  Peter McNeeley cu un aparat foarte asemănător unui telefon mobil de astăzi. Pe Internet au început deja să circule tot felul de teorii ale conspirației – fie că ar fi vorba de o persoană care a călătorit în timp, fie de un extraterestru dintr-o civilizație foarte avansată care se bucură de o vacanță pe planeta noastră. Alte persoane sunt de părere că ar fi vorba despre un dispozitiv foarte avansat la acea vreme și care ar fi „strămoșul” telefonului mobil cu cameră foto de azi.

3423516400000578-3589539-image-a-20_1463166723368.jpg

mike tyson box detaliu straniu telefon mobil
Dispozitivul ar fi putut fi de fapt un aparat electronic de filmat de mici dimensiuni, unic la acea vreme
Foto Daily Mail

Meciul de box a avut loc în anul 1995, în Las Vegas, Nevada și a fost foarte important și urmărit la acea vreme. Potrivit cercetărilor unui utilizator de pe Youtube, Jammy Bantam, dispozitivul care apare în imagine prezenta lentile de cameră foto, precum un telefon mobil de azi. Mai mult decât atât, aparatul pare să fi fost dotat și cu bliț.

La începutul anilor 1990, americanii aveau telefoane mobile, dar nu aveau camere foto încorporate. Dispozitivul respectiv ar putea fi de fapt un așa-numit „camcorder”, un mic aparat electronic capabil să înregistreze imagini video, foarte asemănător camerelor foto de atunci. Chiar și așa, era un dispozitiv foarte sofisticat la acea vreme.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • mistere razboiul rece

    Războiul Rece a reprezentat o perioadă extrem de tensionată a istoriei contemporane. Lupta pentru supremația mondială dintre Uniunea Sovietică și SUA a fost marcată de intrigi, mistere și amenințări. Așa s-au desfășurat afacerile internaționale vreme de 44 de ani: spioni furișați printre cortinele de fier, cadavre aruncate în râuri, avioane doborâte și amenințări cu bombe nucleare. Două super puteri au stat față în față, ambele având abilitatea de a distruge lumea așa cum o știm în ziua de azi.

  • vladimir putin

    Unul dintre cei mai puternici oameni din lume, Vladimir Putin, are un mers foarte ciudat. Liderul de la Kremlin merge cu mâna dreaptă „lipită” de corp. Experții cred că modul neobișnuit de a merge al președintelui Rusiei se leagă de un manual KGB, din era sovietică.

  • avion nor ciudat supersonic

    Zborul unui avion supersonic militar a surprins pe toată lumea în momentul în care în jurul aeronavei s-a format un fel de nor ciudat. La început, cercetătorii au crezut că este vorba de un boom sonic, acea undă de șoc care se poate vedea când un avion supersonic depășește viteza sunetului. În final, s-a dovedit că era mai mult decât atât.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1