De ce arabii nu folosesc hârtia igienică: ghid musulman de igienă

arabii.jpg

Pentru arabi este esenţial să fii curat tot timpul

Dacă ai fost vreodată în Dubai sau Cairo şi ai stat într-un hotel de cinci stele n-ai avut cum să observi acest lucru, dar dacă te-ai dus în vizită în casa unor arabi şi ai folosit toaleta, te-ai confruntat, probabil, cu lipsa hârtiei igienice. Într-adevăr, arabii nu folosesc, nici până în ziua de azi, hârtia igienică.

La fel cum noi, restul lumii, nu concepem viaţa fără hârtie igienică, ei, arabii, nu înţeleg cum să-ţi igienizezi părţile dosiere doar cu mici bucăţele din sulul moale şi pufos. Din ospitalitate, dar şi pentru a fi siguri că ne mai întoarcem pe la ei, arabii şi-au dotat hotelurile, mall-urile şi băile publice mai frecventate de turişti cu hârtie igienică. Ei, însă, nu se ating de ea. Află aici care este motivul, dar şi ce spune islamul despre curăţarea corpului

Loading...

Citește și

  • Datorită sensibilităţii sale aparte, zona intimă are nevoie de o igienă delicată şi corectă. Mulţi dintre noi nu acordăm atenţia cuvenită acestui aspect, riscând să ne expunem infecţiilor.

  • Statisticile arată că un român din cinci nu s-a spălat niciodată pe dinţi. Iar mulţi nu se spală suficient de des sau de corect, astfel încât un român consumă 1,5 tuburi de pastă de dinţi pe an, în timp ce media europeană e de peste 3 ori mai mare. Medicul stomatolog Magdalena Ivănescu ne dezvăluie şi alte lucruri pe care poate nu le ştiai despre igienizarea danturii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1