A cumpărat o fustă de la Zara, dar ce a descoperit cusut în ea, a îngrozit-o

zara.jpg

zara
Fusta a venit la pachet cu un "supliment" dezgustător
Foto: Getty

Magazine precum Zara sunt un adevărat paradis vestimentar pentru cele mai multe dintre femei, dar nu la fel va mai privi lucrurile și Calley Fiesel (24 de ani), care a făcut o descoperire șocantă după ce a cumpărat o fustă din acest magazin.

După ce a achiziționat-o, a doua zi a decis să o poarte la locul de muncă, dar tânăra a simțit la un moment dat un „miros înțepător” care venea de undeva din piesa vestimentară în valoare de 40 de dolari, informează Daily Star. La început, a crezut că mirosul stânjenitor venea de undeva din încăpere, dar indiferent unde se ducea, tot nu dispărea. În plus, simțea ceva deranjant care îi tot zgâria piciorul și care se afla cusut în fustă.

sobolan_in_fusta.jpg

sobolan fusta
Avea un picior putrezit de șobolan cusut în fustă
Foto: Daily Star

A cercetat fusta și a observat șocată că ceea ce o deranja era piciorul intrat în putrefacție al unui șobolan, care era cusut în material. Calley nici n-a stat pe gânduri și a decis să dea în judecată gigantul comercial Zara, întrucât i s-a părut strigător la cer să găsească așa ceva într-o haină, care i-a mai provocat și o erupție cutanată. Doctorii i-au spus că a dezvoltat o alergie la aceste rozătoare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și