Culmea tentativelor de sinucidere! S-a aruncat în cușca leilor

leu.jpg

leu
Un bărbat din Chile s-a aruncat în cușca leilor
Foto: Getty

Franco Luis Ferrada Roman, un bărbat din Chile, a vrut să-și ia viața într-un mod crud, dar extrem de ciudat: s-a dezbrăcat până la piele și a pătruns în cușca leilor de la o grădină zoologică. Doar intervenția promptă a îngrijitorilor l-a salvat, dar bărbatul este la spital în stare gravă.

Un tânăr de 20 de ani a decis să-și închieie socotelile cu viața într-un mod original, dar nemaiauzit de teribil: a mers la o grădină zoologică, și-a dat toate hainele jos și s-a aruncat în cușca leilor, chiar sub ochii îngroziți ai vizitatorilor. Animalele sălbatice nu au stat prea mult pe gânduri și au început să se "joace" cu Franco, rănindu-l grav. Îngrijitorii au fost nevoiți să împuște doi lei pentru a-l salva pe bărbat, realatează Daily Mail

Directoarea stabilimentului a declarat: "Credem că această persoană a intrat ca vizitator și și-a achiziționat bilet. Mai târziu, a trecut într-o zonă inaccesibilă publicului și a forțat intrarea prin acoperișul de la cușca leilor. De acolo a sărit, și-a dat jos hainele și a început să facă diverse mișcări pentru a atrage animalele. Viața oamenilor este mai importantă, dar sunt extrem de afectată de pierderea celor doi lei. Nu am avut tranchilizant disponibil atât de repede pentru a-i seda."

Un bilet de adio a fost găsit în hainele tânărului, în care făcea aluzii la Apocalipsă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1