Cruzime fără margini! Porc, obligat să facă bungee jumping într-un parc de distracții din China

porc-bungee-jumping.jpg

Un porc a fost obligat să facă bungee jumping
Un porc legat cu o coardă elastică a fost aruncat dintr-un turn de 68 de metri
Foto: Digi24

Un parc de distracții din China a declanșat isterie în mediul online, după ce au apărut imagini în spațiul public cu un porc aruncat de pe un turn de 69 de metri, legat cu o coardă elastică.

Întâmplarea a avut loc pe 18 ianuarie la parcul Meixin Red Wine Town, în orașul Chongqing din sud-vestul Chinei. Conducerea parcului de distracții s-a gândit la acest moment pentru a promova noua sa atracție: săriturile cu coarda elastică. Momentul când procul a fost obligat să facă bungee jumping a fost filmat. În imagini se vede cum animalul legat este transportat de doi bărbați în vârful platformei, apoi aruncat în gol.

Porcul obligat să facă bungee jumping a ajuns la abator

Potrivit presei locale, după scenele crunte la care a fost supus, porcul a ajuns la abator. Porcul de 75 de kilograme a fost aruncat din vârful platformei în timp ce purta o pelerină mov, iar în filmare se aud țipetele animalului.

Imaginile s-au viralizat rapid și au stârnit un val de furie pe toate rețelele sociale. Oamenii au criticat aspru cruzimea de care au dat dovadă cei implicați. Conducerea parcului a dat un comuncat de presă în care a anunțat că „acceptă” criticile primite, potrivit Digi24. Cruzimea față de animale nu este pedepsită de lege în China, astfel că cel mai probabil nu vor exista consecințe.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional:

 

Loading...

Citește și