Chinezoaicele se apăra de perverși cu aruncătoare de flăcări și îi desfigurează

1500561748353-china.jpeg

Femeile din China au la dispoziție un dispozitiv care le apără de avansurile nedorite

Un aruncător de flăcări care poate arunca un flux de foc de o jumătate de metru lungime este comercializat în China și este destinat femeilor care vor să scape de avansurile nedorite.

Dispozitivul este comercializat pe site-urile online de cupărături, descrisă ca fiind o armă ”anti perverși”, care trebuie pusă în mod discret într-o geantă de damă, printre resturile lucrurile fără de care reprezentantele sexului frumos nu-și pot părăsi locuința.

telemmglpict000135044748-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqejh1g9yjb4p8ml5l48ydn5t4admod-rdiff7x8ek5v8.jpeg

Flăcările pot ajunge până la 50 de cm și 1800 de grade Celsius

 

Unele dispozitive sunt în form de brichete și emit mici flăcări, în timp ce altele aruncă flăcări de 50 de cm cu temperaturi de până la 1800 de grade Celsius. Aruncătoarele de flăcări se pot achiziționa cu un preț care variază de la 10 lire sterline până la 30 de lire, de pe site-urile de electronice.

china.jpg

Femeile îl pot ăune în geanta personală printre lucrurile fără de car nu părăsesc locuința

 

Un vânzător se laudă cu produsul comercializat în mass-media locală, declarând că pot chiar să desfigureze un atacator.

”Pot lăsa o cicatrice permanentă, dar sunt un instrument juridic, non-letal. Nu este o armă”, a declarat acesta, potrivit Telegraph. Poliția chineză a avertizat că dispozitivelesunt împotriva legii, însă ele continuă să fie vândute. Mai mult decât atât, există procupări care vizează chiar deținătorul arncătorului de lăcări, deoarece comutatorul poate fi pornit în mod accidental în timp ce se află în geantă.

Loading...
 
 

Citește și